Starity

A Valentino ruháiban készültek művészi fotók Zendayáról

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. február 18. 17:38 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
A színésznő ezúttal a Valentino kampányfotóin látható, többféle ruhában fényképezték.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. február 26. 00:01 #2
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Csinosnak csinos de közel sem tartom olyan jó színésznőnek mint ahogy beállítják, jó táncos és viszonylag jó énekes de nem színésznő Bella thorne jobb színésznő nála csak éppen a botrányos viselkedése miatt nem tudják ráhúzni a cuki disney figurát így esélyt sem kap. Zendaya jó kislány azt teszi amit elvárnak tőle nem balhézik meghúzza magát és mindig kiáll az aktuális ügyek mellett mert az a menő mindegy hogy ha nem is ért vele egyet
2022. február 27. 11:16 #3
feyre
feyre
visszatérő vendég

Státuszalways and forever
Hozzászólás: 204
Azonosító: 289007
Aki azt mondja Zendayara, hogy nem jó színésznő akkor az valószínűleg nem látta az Euphoria 02x05 részét… és a Malcolm & Mariet sem. rolleyes.gif
Nekem nincs problémám Bellával, egy időben jobban szerettem, mint Zendayát, jó színésznő ő is, de ezt senki sem fogja elismerni addig ameddig ilyen Zs kategóriás filmekben játszik.
2022. március 01. 03:20 #4
Daya_moon
Daya_moon
új tag
Hozzászólás: 30
Azonosító: 291088
Szerintem Zendaya nagyon jó színésznő, nagyon sokan kritizálták az Eufóriában tett alakításáért, hogy nem volt eléggé hihető, és monoton volt, viszont hozzá kell tennem, hogy egy hozzám közelálló személy szintén drogfüggő volt, és Zendaya alakítása félelmetesen tökéletesen lehozta ezeket a jeleneteket, és szinte dejavu érzésem volt. Állati jó színésznő, és szerintem hatalmas karrier áll előtte.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok