Starity

Kim Kardashian még mindig úgy gondolja, hogy csak testedzés által érte el megjelenését

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. február 11. 19:25 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Kardashian ezúttal sem árulta el, hogy milyen szépészeti beavatkozásokon ment keresztül.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. február 11. 20:22 #2
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Azonosító: 256979
Nyilvánvaló hogy Kim,Khloé és Kylie megműtette kb mindenét. Főleg Kylie, ne mesélje be nekem senki hogy kb egyik napról a másikra lett giga s*gge és melle. Mások évekig dolgoznak olyan kerek fenekért mint az övék..
Egyébként követem kb mindegyiket és oke hogy egynap többször is kiteszik hogy edzenek de az hogy futok félórát egy futópadon attól még nem lesz ekkora fenekem mint nekik.
Plusz az egész realityjükben akárhányszor mutatták őket hogy esznek csak salátát láttam mindegyiknél és aki egy kicsit is ért ehhez az tudja hogy nem salátától lesz kocka has és kerek fenék..
Ezzel egyébként csak azt szerettem volna mondani hogy nyugodtan bevalhatnák mert semmi szégyelnivaló nincs benne mindenki azt csinál magával amit akar csak ne tagadja le,mert konkrétan hülyének nézik a “rajongóikat”..
2022. február 12. 16:16 #3
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
Kimnek konkrétan olyan amorf a teste, hogy rossz ránézni. Persze neki ez tetszik, na de hogy most azt próbálja előadni, hogy nem feküdt kés alá és csak a sportnak köszönheti? Néhány éve éppen azon dilemmázott, hogy a legnőbordáit kivetesse-e, hogy olyan dereka legyen, mint egy darázsnak, most meg előadja, hogy ez mind az anyatermészet ajándéka. Nem azzal idegesítik fel az embereket, hogy plasztikáztatnak, mert az az ő magánügyük, hanem hogy utána az ellenkezőjét állítják mindenhol, plusz a milliós plasztika mellett is photoshoppolják a képeiket, mint például Kim néhány napja, amikor a lába a felére zsugorodott az egyik képén.
Legalább ne néznék a követőiket hülyének, mert lehet, hogy nekik nem szembetűnő a változás, amikor minden nap látják magukat a tükörben, de az emberek többsége nem vak és nem is hülye.
2022. február 13. 01:02 #4
fobi
fobi
új tag
Hozzászólás: 63
Azonosító: 53376
A hasunk eleve kockás, csak a felette levő zsírszövettől nem (vagy nem jelentősen) látszik. Szóval pont az alacsony kaloriabevitel fog segiteni. Azt kár tagadni, hogy amit lehet megcsinaltattak magukon, de azt se lehet elvitatni, hogy tenyleg rendszeresen edzenek, valoszinuleg mindenből a legjobbat engedhetik meg maguknak (személyi edzőtől kezdve a privát séfekig, a stylist és a sminkes is pro), szóval egy átlag embernek eléthetetlen az, ami nekik mindennapos.. de egyébként ez miért lenne fontos? Van aki tenyleg igy akar kinézni? Nem elég az, ha egyébként rendszeresen mozog és nagyjából egészségesen táplálkozik?
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok