A reality-sztár gyakran megszerkeszti a fotóit, ezúttal azonban nagyon látványosan tette.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismét Photoshop-bakin kapták Kim Kardashiant
2022. január 27. 11:33
|
|
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline
|
Én amúgy azt nem értem hogy rengeteg felvétel van róla (interju stb) volt konkrétan egy valóság-showja ahol lehetett látni az egész testét napi szinten évek óta. Tudom hogy plasztikázott kb mindene és pont ezért nem értem hogy minek kell a képeit is szerkeszteni mikor amúgy tökre úgynézki képeken is mint interjukba/videokba.. Nyilvàn nem dicsérni akarom meg semmi,csak nem értem minek folyamodik ilyen nevetséges dolgokhoz.
2022. január 27. 17:36
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Gyönyörű az arca, az alakja viszont természetellenes és nagyon át van szabva, de még így sem elégedett vele, emiatt pedig folyton szétretusálja. Szomorú hogy egy ilyen mű test lett ikonikus
2022. január 27. 18:38
|
|
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline
|
Én amúgy azt nem értem hogy rengeteg felvétel van róla (interju stb) volt konkrétan egy valóság-showja ahol lehetett látni az egész testét napi szinten évek óta. Tudom hogy plasztikázott kb mindene és pont ezért nem értem hogy minek kell a képeit is szerkeszteni mikor amúgy tökre úgynézki képeken is mint interjukba/videokba.. Nyilvàn nem dicsérni akarom meg semmi, szimplán csak ezzel annyit akartam mondani hogy nem látok sok különbséget az instás képei és az interjukban való kinézetei/megjelenése között.Ezért sem értem minek folyamodik ilyen nevetséges dolgokhoz.
2022. február 04. 16:05
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Hogy a francba nem vette észre?!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: