Starity

Demi Lovato szakított a popzenével: mostantól punk rockot fog játszani

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. január 22. 17:21 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Az énekesnő "temetést" tartott a popkarrierjének, mostantól más stílusban fog előadni.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. január 22. 18:39 #2
archuleta
archuleta
új tag
Hozzászólás: 78
Azonosító: 297582
Pop rock, nem punk rock, na nem mintha az barmivel is jobb lenne. Demi hangja nem illik a rock egyik alfajához sem, ha már váltott a popról érdemesebb lett volna rnb vagy soul irányba elmenni, azok legalább illenek a hangjához, és szépen kiemelik a hangj adottságait. A pop rock egy gyerekes műfaj, abban reménykedtem, hogy a 2000-es évek elmulásával és Paramore bukásával örökre megfeledkezhetünk róla, de sajnos ezek szerint mégsem. Csak reméleni tudom, hogy ezt a korszakát is hamar elfelejti majd.
2022. január 22. 19:51 #3
feyre
feyre
visszatérő vendég

Státuszalways and forever
Hozzászólás: 204
Azonosító: 289007
Az első két albuma is rock műfajú, örülök, hogy végre visszatér a gyökereihez. A Here We Go Again albumát még mindig nagyon szeretem. Bár én minden műfajt szeretek hallgatni Demitől, már nagyon vágytam újra a rock hangzásra tőle. A snippet amit megosztott baromi jó!
Reménykedem egy Avril-lel közös dalban ha már most úgyis ő is visszatér egy új punk rock albummal, vagy esetleg Miley-val, aki szintén a rock műfajban van most benne.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok