Eminem csapatával készül a szólókarrierjének beindítására a Little Mix énekesnője, Perrie Edwards.
A teljes cikkhez kattints ide!
Perrie Edwards készül a szólókarrierjére
2022. január 18. 19:53
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Imádom őket de bunkóságnak tartom hogy nem mondják ki vége a bandának, ez nem szünet mind a solo karrierjét inditja be és úgy tesz mintha ez csak egy mellék projekt lenne sima tesztkör ha bejön robban a banda ha nem jön be a little mix visszajön. Legalább annyi őszinteség lenne bennük hogy befejezik tiszta lappal nemcsak húzzák a rajongók agyát nehogy elveszítsék a táborukat
2022. január 20. 00:40
|
Catyca87új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.18. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 285982 offline
|
Gondoltam hogy lassan Perrie is bejelenti ezt. Szerintem sem szünet lesz csak, hanem feloszlás is ha mindhármuknak beindul a szlókarrierjük.. Sajnálom nagyon. Nekem ez a 3as felállás nagyon tetszett. Jó kis számaik voltak. De számítani lehetett rá mikor Jessy kilépett, akkor Ők sem folytatják tovább.. Az 1D is csak annyit mondott hogy szünetet tartanak és már elég régen volt. Nem hiszem hogy Ők is össze fognak újra állni.
2022. január 25. 11:31
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Sajnos szerintem sem folytatják már közösen, ez inkább egy jó PR fogás, mint az 1D-nél is volt. Ha kimondják, hogy vége, akkor nem spekulálna a média állandóan, amikor valamelyikük interjút ad vagy esetleg együtt látják őket megjelenni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: