2022-ben visszatérhetnek a kedvenc feleségeink, miután az utolsó évadot 2012-ben mutatták be.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatérnek a Született feleségek?
2022. január 08. 23:39
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Huuhhh ez szuper hír, azon kevés sorozat közé tartozik amely utolsó percig képes volt fenntartani az izgalmat, tele volt fordulatos bonyodalommal és annál is izgalmasabb megoldással. Biztos hogy megnézem.. még ha el is “rontják”
2022. január 10. 15:21
|
|
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7670 Csatolások: 458551 Azonosító: 206112 offline
|
Teli van a fa***om is hollywooddal most már, miért kell minden régi jó filmet/sorozatot rebootolni? Csak elrontják az eredetieket. Miért nem lehet őket úgy hagyni ahogy abba maradtak?
Én egyébként imádtam ezt a sorozatot, de nem kellene rebootolni ahogy semmi mást sem.
Én egyébként imádtam ezt a sorozatot, de nem kellene rebootolni ahogy semmi mást sem.
2022. január 21. 15:47
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Pezzie92, teljesen egyetértek! Annyira csak a pénz lebeg már a szemük előtt, hogy inkább nyomatják a rebootokat egymás után, mert azzal biztosan beültetik a mozikba meg a tv elé azokat, akik anno az eredetit szerették, még ha teljesen el is rontják. A Születet feleségeket úgy zárták le, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak, ráadásul 10 év elteltével hogy és honnan akarják újra az egészet folytatni, mintha mi sem történt volna? Pont az egyedisége volt a sikere a sorozatnak, most meg majd ezt is PC-sítik, hogy tutira megállja a helyét az új évtizedben is.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: