Starity

#Könyvajánló: Tündér diplomácia és ellenségből szeretők: ez A kegyetlen herceg

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. december 08. 20:25 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
A kegyetlen herceg több mint egy szerelmes fantasy regény: politikai cselszövések, fordulatok és árulás jellemzi a fejezeteket.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. december 08. 20:31 #2
dhxbal
dhxbal
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 10
Csatolások: 0
Azonosító: 287375
Nekem nagyon tetszett ez az egész könyvsorozat. Még tiktokon láttam hogy milyen jó enemies to lovers. Hát szerintem a románcra nem fókuszálnak annyira a könyvek, de a politikai cselszövések nagyon jól megvannak írva... és Jude is nagyon jó főszereplő. Az egyik kedvenc könyvsorozatom lett végül úgyhogy én is csak ajánlani tudom
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2021. december 08. 20:37 #3
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Státusz"you keep dancing with the devil...one day he's gonna follow you home"
Hozzászólás: 17200
Csatolások: 193109
Azonosító: 270554
Pont nemrég, talán másfél, két hete olvastam ki a teljes trilógiát - egyszerűen nem tudtam letenni, annyira jó volt. wub.gif Rég szerettem bele ennyire könyvsorozatba, úgy, hogy egyik rész sem okozott csalódást. A szerelmi szál, a cselszövő szál, minden tökéletesen ki volt dolgozva, nem maradt hiányérzetem a lezárással sem - talán csak annyi, hogy Cardan csipkelődő, gonoszkodó flörtölését és esetlen próbálkozásait el tudtam volna még olvasgatni néhány könyvön keresztül. wub.gif Én is bárkinek nyugodt szívvel ajánlom, aki szereti ezt a misztikus fantáziavilágot, biztos vagyok benne, hogy nem fog benne csalódni! Emellett pedig nagyon köszi a cikket, mindig nagyon örülök, ha könyvajánlóba futok az oldalon! happy.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2021. december 08. 21:40 #4
- törölt felhasználó -    
szerintem az egyik legjobb ya enemies to lovers, valamint jude egy igazi kincs. nagyon ritka hogy egy protagonist ilyen jó és érdekes legyen.
1 felhasználónak tetszik: Dalnim
2021. december 09. 16:53 #5
allisonhale.
allisonhale.
queen of ravka

Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
Hozzászólás: 2697
Csatolások: 20700
Azonosító: 267416
Szuper cikk lett! Imádom ezt a trilógiát. Én is csak ajánlani tudom. heart.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!