Kiderült, hogy a kosaras még tavasszal viszonyt folytatott egy személyi edzővel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tristan Thompsonnak ismét gyermeke született: még tavasszal csalta meg Khloe Kardashiant
2021. december 07. 11:30
|
|
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline
|
Lehet csak én vagyok ilyen de soha a büdös életbe nem mennék vissza ahhoz aki egyszer megcsalt nemhogy kétszer meg háromszor ..És hiába van egy közös gyerek. Oké van egy közös lányuk de Khloénak nem kötelessége ezért vele maradni meg jópofizni. Saját magát köpi szembe ezzel márha fogalmazhatok így és saját magát nevetteti ki ország világ előtt.
2021. december 07. 16:40
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Legalább egy alkalommal sexelt, milyen megfogalmazás ez? És magyarázza már meg valaki nekem hogy létezik hogy időszakonként VÉLETLNÜL teherbeejt egy egy csajt ( már számtalan esetben ) Ennyire béna?
2021. december 07. 21:34
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Sok olyan nő van, aki jó pénzt lát abban, hogy egy gazdag pasi "véletlenül" besikerült gyerekét megtartja. Bár nem tudom, ez az ember mennyit tud kifizetni gyerektartásként, de lehet, hogy a havi bevétel meglenne a hölgynek meg a gyereknek is. Minden esetre ebben az egészben a gyerekek sérülnek a legjobban.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: