Starity

A Nyerd meg az életed! főszereplőjével készül A nagy pénzrablás dél-koreai adaptációja

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. december 03. 11:23 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
A nagy pénzrablás hihetetlenül népszerű a Netflix műsorán, most pedig érkezik a dél-koreai verzió.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. december 03. 15:04 #2
Nomiii
Nomiii
visszatérő vendég

Státusz~no reason to stay is a good reason to go~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 447
Csatolások: 0
Azonosító: 154155
Nem értem miért kell remake-elni egy már sikeres showt, annyira felesleges.
2021. december 05. 22:56 #3
BeJoyful
BeJoyful

Státusz"Az erőt mi többé tesz, mindig magadban keresd!"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 736
Csatolások: 16262
Azonosító: 261400
Háát a Nyugatot átültetni Keletre meg lehet próbálni, de eddig ritkán sült el jól. Plusz, hogy két főszereplő mindjárt a Squid Game két fő szereplőjeként kerül elő minimum vicces. Ha megjátszák és Ho Yeont benyomják Tokió szerepére meg se nézem rohog.gif Röhög az emoji, de sírhatna is. A lövöldözés és vérmennyiségből ítélve akkor ez gondolom megint Netflix lesz, mert normál csatornák közül az OCN-re lehetne benyomni és ott se biztos, hogy nem takarnák ki a kést meg a stb-t..
EMlékszem még magyar koreai sorozat rajongók is hogy fikázták már a Criminal Minds koreai verzióját, pusztán, hogy egy átlag koreai sorozathoz képest milyen erőszakos. Én meg ültem és fogtam a fejem, hogy "ok". Ez persze nem igaz mert koreai gyártásokban is vannak elég sokkolók (mondjuk filmben több ilyen van). De sejtem, hogy hasonló lesz ennek is a fogadtatása, mondjuk ebben kevés a sokkoló pillanat, de az olyan hogy az emberben az ütő megállt. Mint amikor Berlin ott maradt vagy mikor fejbe lőtték Nairobit.
De sok sikert, kíváncsi leszek, hogy kik fogják még a nevüket adni ehhez aztán majd eldöntöm, hogy megnézem-e. sleep.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!