Starity

Demi Lovato mostantól csak a teljes józanságot támogatja

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. december 02. 21:36 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Demi Lovato bejelentette, hogy ezentúl nem tűri meg az alkoholt és a fűt az életében.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. december 02. 22:01 #2
archuleta
archuleta
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 78
Csatolások: 0
Azonosító: 297582
Végre, már előbb be kellett volna ennek következnie. Kedvelem Demit de amit csinált ezzel az hatalmas ostobaság és felelőtlenség volt, és rémisztő is hogy bár majdnem meghalt, és a függőknél általában ilyenkor jön el a fordulópont, ő képes volt továbbra is ezt csinálni figyelembe nem véve szerencsétlen családját és rajongóit akik már így is majdnem elvesztették az anyag miatt. Nem csak magával szemben de a körülötte lévőkkel szemben is szemét dolog volt! Szerintem sok minden visszatér majd a normális kerékvágásba most hogy ennek az őrületnek vége. Emlékszem hogy mielőtt ezt elkezdte, 2018 vége-2019 közepe fele még ugyanaz a jófej csajszi volt aki előtte is( nem rosszból mert most is az), akkor kezdte el elveszíteni önmagát mikor ezt a baromságot elkezdte. Remélem ezzel a lépéssel minden elkezd jó irányba haladni. Sok sikert kívánok neki!
2021. december 02. 23:26 #3
SoLettisha
SoLettisha

Státusz"This is who the fuck I am."
Hozzászólás: 509
Azonosító: 159669
Na végre! Őszintén örülök, legyen is így. Drukkolok.
2021. december 03. 00:41 #4
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
Ez már a hányadik alaklom amikor ezt mondja?
Ha jól emlékszem akkor anno a Simply Complicated duku filmjében vallotta be hogy kamuzott az akkori józanságáról és ugyanúgy piált és drogozott akkor persze mindenki megbocsájtott neki mondván ilyen a függőség őt idézve "abban nincs szabad nap, az csak a munkában van" előfordul hogy vissza esik aztán megint azt mondta hogy józan és szereti magát stb (a szokásos Demi duma) rá nem sokkal pedig jött a túladagolás aztán utána nem sokkal megint azzal jött hogy abba hagyja mert tanult a dologból hisz majdnem meghalt .. aztán jött a fent említett "csak füvezek nincs abban semmi rossz" duma és most hogy megint józan. Ezek után már nehéz hinni neki. Ha kihagytam valamit elnézést.

11 éves korom óta példaképként tiszteltem őt (most 24 vagyok)de az elmúlt kb 2 év rádöbbentett arra hogy Demi mostani dolgai számomra már nem példaértékűek és már nem tudok úgy felnézni rá mint anno persze a zenéjét még most is szeretem de a zene mögötti embert már kevésbé.
2021. december 03. 10:13 #5
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Mondani mindent lehet ebben meg tehetséges! Tettekel bizonyitson ne szavakkal mert azzal tele a padlás na meg az ufóival.. xDDD
2021. december 03. 10:17 #6
feyre
feyre
visszatérő vendég

Státuszalways and forever
Hozzászólás: 204
Azonosító: 289007
Wendy17: 2011-ben mikor elvonóra került és leforgatta a Stay Strongot, akkor titokban drogozott és erről kamuzott a Stay Strong-ban, ezt vallotta be a Simply Complicated-ben. De aztán 2012 márciusában letette az anyagot, emlékszem 2018 márciusában a turnéján ünnepelte józanságának 6. évfordulóját, de aztán nem sokkal később visszaesett és 2018 nyarán megtörtént a baj. A túladagolás után egy szóval nem mondta, nem is beszélt róla egyszer sem, hogy józan lenne e vagy nem. Ebben az idei Dancing with the devil dokujában nyílt meg és ekkor mondta el nyíltan, hogy a moderációs ivást alkalmazza és hogy szokott füvezni, tehát így volt “California Sober”.

Nagyon örülök, hogy végre belátta nem ez a jó megoldás, hanem az, hogy teljesen józan maradjon. Egy függőnél ez veszélyes játék volt, Elton John is elmondta a DWTD dokuban, hogy ő ezt nem támogatja. Drukkolok neki!
Egyébként még ha egyes cselekedetei nem is, de szerintem az nagyon példaértékű, hogy ennyire nyílt a sebezhetőségével és küzdelmeivel kapcsolatban, sok más függő ember tud azonosulni vele
2021. december 03. 10:52 #7
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Azonosító: 137470
hanyszor hallottuk már ezt..
2021. december 03. 11:18 #8
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
Kicsit hiteltelen már, amiket nyilatkozik, főleg, hogy ilyen témákban is állandóan váltogatja az álláspontját. Ugrál a két véglet között.
2021. december 03. 14:10 #9
archuleta
archuleta
új tag
Hozzászólás: 78
Azonosító: 297582
Az a baj hogy az elmúlt 14 évét, sőt igazából az egész életét annyira meghatározták a függőségek, hogy nem tudja hogyan létezzen nélkülük. Ez ugyanolyan, mint hogy nem tudna visszavonulni a világ elől és privát életet élni, mert nem tudja hogy kell, mert ő kicsi kora óta ebben él és ebben szocializálódott, neki fogalma sincs arról hogy milyen nem így élni, mert csak ezt ismeri. És lehet rá bármit mondani, sajnálni ezért vagy utálni, de sajnos ez így van. Az egész élete egy folyamatos megfelelési kényszer és várakozás a visszaigazolásra hogy helyesen cselekszik. Kb minden amit csinál ebből fakad, legyen az nonbinary coming out vagy ufo balhé, minden azért van mert folyamatos megerősítésre vár másoktól, mindenkitől. Nem véletlen változik konkrétan havonta az hogy mit gondol valamiről, úgy változtatja ahogy épp úgy érzi hogy minden egyes társadalmi csoportnak tetszeni fog. Csak ez lehetetlen, és ezért elcsúszik rajta, de akarva akaratlanul is ezt teszi mert fogalma sincs róla hogy milyen nem ezt csinálni, mivel az egész életét állandó elvárások közt éli és ez mindig is így volt.
Demi talán a legbonyolultabb ember akit valaha láttam. Innen messziről mindenki könnyen megítéli és elkönyveli valamilyennek, de szerintem azt hogy Demi valójában kicsoda senki sem tudja, még ő maga sem.
2021. december 03. 15:13 #10
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Én meg támogatok egy agyműtétet neki... hátha.
2021. december 03. 18:46 #11
sdsd
sdsd
visszatérő vendég
Hozzászólás: 191
Azonosító: 162879
Őszintén örülök!
2021. december 03. 20:15 #12
Christay
Christay
visszatérő vendég
Hozzászólás: 282
Azonosító: 263317
Még hànyszor mondja ezt el?
Ismerjük be 7 napból 5-öt beszívva tölt el.
A karriere lefelé halad màr amennyire még van neki....
Nem hiszem el hogy a szülei pàr pofonnal nem tudtàk volna helyre tenni.
Mondjuk az most is ràférne.
2021. december 03. 21:04 #13
BPanna
BPanna
új tag
Hozzászólás: 69
Azonosító: 300147
Én szeretem meg minden, de olyan cikkek jelennek meg róla, hogy nevetnem kell xddd ezek a nyilatkozatok készen vannak
2021. december 04. 23:58 #14
janine
janine
visszatérő vendég
Hozzászólás: 108
Azonosító: 286939
_ToTo_
Az a helyzet, hogy ott már sokat nincs mit műteni. Ezelőtt se volt sok agya, aztán az elmúlt években azt a maradékot is ami volt neki eldrogozta.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok