Újabb kritika érte A Gucci-ház című filmet, maga a család szidta a minőségét.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Gucci család nyilatkozatban ítélte el a róluk készült filmet
2021. december 03. 15:44
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Én nem is értem, hogy csinálhatnak valakiről egy filmet a rokonok és leszármazottak engedélye nélkül. Arról meg, hogy fel se keresik őket, hogy egy közelebbi képet kapjanak, már ne is beszéljünk. Első ránézésre is elég pocséknak tűnik a film, általában azért szednek össze ekkora sztárparádét, mert ők maguk is tudják hogy minden más tűrhetetlen lesz. Az Öngyilkos osztag, Ocean's 8 és Dűne értékelései is erről árulkodnak (bár nekem személy szerint tetszett a Dűne).
2021. december 03. 21:22
|
BPannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.09.16. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 300147 offline
|
@Katerina Kat Én a Dűnét nem láttam, de a másik két filmet szeretem, viszont persze benne van bőven, ha nem sztárok lennének benne, azért nem lennének akkorák, és szintén itt, amikor az előzetest láttam, már tudtam, hogy csak ezzel akarják felhúzni, akik megvállalták, gondolták, úgyis botrány lesz, de hirértékű. Bosszantó kicsit..
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: