Starity

Miután nem akarta, most három Grammy-jelölést is kapott The Weeknd

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. november 24. 17:05 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Tavaly kijelentette, nem kér a Grammyből, most mégis három kategóriában nyerhet szobrot.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. november 24. 18:07 #2
FormacioRetikularis
FormacioRetikularis
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 90
Csatolások: 0
Azonosító: 283365
A grammy már évek óta nem a minőségi munka díjjazásáról szól. Számomra rejtély pl Billie Eilish pár éve miért kapott annyi grammyt aztán azóta sehol sincs. Weekend tavaly nyiltan felszólalt, közben meg népszerű ….tessék. Vagy másik példa, Taylor Swift. Amíg trendi volt utálni, addig grammyre nem jelölték…azóta meg már megint….
2021. november 24. 18:26 #3
LollyPoop
LollyPoop

StátuszLollyPoop még nem állította be a státuszát... és nem is fogja.
Hozzászólás: 943
Azonosító: 262892
A Grammy mára olyan lett, mint az MTV díjátadó, pusztán népszerűségi/marketing verseny, csak ez nem a publikumnak, hanem a bizottságnak szól.
2021. november 24. 18:27 #4
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
Idézet (FormacioRetikularis @ 2021.11.24. 18:07)
A grammy már évek óta nem a minőségi munka díjjazásáról szól. Számomra rejtély pl Billie Eilish pár éve miért kapott annyi grammyt aztán azóta sehol sincs. Weekend tavaly nyiltan felszólalt, közben meg népszerű ….tessék. Vagy másik példa, Taylor Swift. Amíg trendi volt utálni, addig grammyre nem jelölték…azóta meg már megint….

Micsoda? biggrin.gif Billie Eilish Grammyje hozta vissza szerintem pont a reményt az egész zeneiparba, hogy igény van még egyedi, tiszta tehetségekre. Taylor Swift hype-ja mondjuk nekem is fura és érthetetlen, de Billie & Finneas tényleg valami olyat alkotott a When we all fall asleep where do we go-val, amire sokan irigykedhetnének. Még maguk sem tudták megugrani utána a lécet szerintem, utána elég alacsonyan repülget Billie, de legalább megvan benne az a természetből fakadó tehetség. Aminek fontos rugója Finneas.
2021. november 25. 14:49 #5
Daya_moon
Daya_moon
új tag
Hozzászólás: 30
Azonosító: 291088
missha: habàr valóban egyetértek azzal, hogy Billie tehetséges, viszont szerintem azt a hype-ot amit ő kap, szerintem teljes mértékben felesleges, semmi újat nem tud lerakni az asztalra, és ugyanolyan egyhangú az összes dala, vannak nála sokkal tehetségesebb és sokszínűbb előadók/zeneszerzők, a csajszi szimplán csak jól szponzorált ami a Grammy féle hype-nak jól jön.
1 felhasználónak tetszik: feyre
2021. november 25. 16:06 #6
FormacioRetikularis
FormacioRetikularis
új tag
Hozzászólás: 90
Azonosító: 283365
Misssha: ne értsd félre, nem azt mondtam, hogy nem tehetséges, csak annyit, hogy nem értem pár éve miért kapott annyi grammyt. egy időben mindenki róla beszélt, aztán felröppentek a hírek, hogy vajon tobb grammy-je lesz mint Taylornak ennyi évesen? És aztán már annyit cikkeztek erről, hogy végül csak kapott egy csomó díjat…. De szerintem pusztán csak a hírverésért
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok