Miley Cyrus Plastic Hearts lemeze nem kapott figyelmet az Akadémiától, ezért az énekesnő Twitteren üzent nekik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus is reagált arra, hogy nem jelölték a Grammy-n
2021. november 24. 18:29
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Ha már a vele "egy ligában" forgó előadókról van szó, mélyrepülés ide vagy oda de Demi 100x jobban megérdemelné.
Tehát amíg Deminek nincs Grammyje addig szerintem a többi ex-disney sztár ne panaszkodjon
Tehát amíg Deminek nincs Grammyje addig szerintem a többi ex-disney sztár ne panaszkodjon
2021. november 24. 18:41
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Shame on you Grammys! A Plastic Hearts egy mestermű, ami mindenképp megérdemelt volna egy jelölést.
És szerintem Demi is megérdemelte volna az idei albumáért, hiába nem volt népszerű promo hiánya miatt, minőségileg rengeteg idei lemezt lekörözött.
És szerintem Demi is megérdemelte volna az idei albumáért, hiába nem volt népszerű promo hiánya miatt, minőségileg rengeteg idei lemezt lekörözött.
2021. november 24. 21:28
|
janinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.02.15. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 286939 offline
|
Össze vagyok zavarodva... Miért kellett volna egyesek szerint az idegbajos drogfüggő csajnak, (aki legutóbb ufókkal akart szexelni) grammyt kapnia? Bár ha kapna nem lepődnék meg, mivel nem a tehetséget nézik az biztos.... Össze-vissza van körülbelül négy jó száma...
2021. november 24. 21:49
|
|
Daya_moonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.15. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 291088 offline
|
Nekem mondhat bárki bármi, a Grammy mindig is egy nagy szar volt, mármint komolyan a Queen, és rohadt jó rock zenekarok nem kaptak Grammy-t de az ilyen tingli tangli semmi előadók kapnak? Ac/Dc az egyetlen normális felhozatal..
2021. november 25. 15:49
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
És ez olyan meghatározó hír a számunkra, hogy kétszer is meg kellett jelentetni: https://starity.hu/magazin/83662-miley-cyrus-igy-reagalt-arra-hogy-nem-jeloltek-grammy-dijra/
2021. november 26. 12:20
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Idézet (janine @ 2021.11.24. 21:28)
Össze vagyok zavarodva... Miért kellett volna egyesek szerint az idegbajos drogfüggő csajnak, (aki legutóbb ufókkal akart szexelni) grammyt kapnia? Bár ha kapna nem lepődnék meg, mivel nem a tehetséget nézik az biztos.... Össze-vissza van körülbelül négy jó száma...
Hát már ne haragudj de a Grammy-n nem azt nézik, hogy ki kivel akar szexelni, vagy milyen szernek a függője, hanem hogy zeneileg ki milyen eredményeket ért el. Amiket írtál az maximum egy online magazint érdekel, vagy egy rajongói klubot, de nem egy Grammy-t.
1 felhasználónak tetszik:
feyre
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.