Will.I.Am feat. Cheryl Tweedy - Heartbreaker
2008. március 29. 19:17
2008. március 29. 19:19
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Köszike
2008. március 30. 13:39
|
|
HooliganVeravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.27. Hozzászólás: 252 Csatolások: 385 Azonosító: 42230 offline
|
Nagyon jó a szám is meg Cheryl is nagyon jól táncol+énekel benne
A Passions of GA-ban még sírt is,mert kapott kritikát =(
De nem értem,mire. CHERYL A LEGJOBB
A Passions of GA-ban még sírt is,mert kapott kritikát =(
De nem értem,mire. CHERYL A LEGJOBB
2008. március 30. 22:17
Hogy is mondjam....
Egyáltalán nem örülök annak, hogy elkészült ez a kilp
Elõször is mert, ha valaki szólóban kezd el énekelni a csapat helyett, akkor annak mindig rossz vége lesz
Én személy szerint a GA-t együtt szeretem.... (micsoda látvány
)
Másodszor meg pont ezzel a gyerekkel kellett összeállni????
Egyike azoknak az "ipari zenészeknek" akiket semmibe nem nézek....
Nálam a zene szóljon "érzéssel", ne azért mert a sok kis "gyurmaagy" erre vevõ napjainkban....
Azért köszönöm szépen a munkád Sucré
Másodszor meg pont ezzel a gyerekkel kellett összeállni????
Nálam a zene szóljon "érzéssel", ne azért mert a sok kis "gyurmaagy" erre vevõ napjainkban....
Azért köszönöm szépen a munkád Sucré
2008. április 02. 09:06
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.27. Hozzászólás: 252 Csatolások: 385 Azonosító: 42230 offline
|
áááá,nem hiszem,hogy lesz ebbõl gond,mert a klipben a tánc lett volna a lényeg
És a Will.i.am-et nem hiszem,hogy semmibe néznék,mert világhírû,és jó zenéket csinál
És a Will.i.am-et nem hiszem,hogy semmibe néznék,mert világhírû,és jó zenéket csinál
2008. április 02. 18:02
Idézet(HooliganVera @ 2008. April 2. - 08:06)
áááá,nem hiszem,hogy lesz ebbõl gond,mert a klipben a tánc lett volna a lényeg
Nem is azt mondtam, hogy semmibe nézik a Vilit, hanem azt hogy én nem értékelem a munkásságát sokra.....
Abban pedig remélem, hogy neked lesz igazad, hogy nem lesz GA szinten baj ebbõl a klipbõl, csak sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy ilyenkor elõjön mindig a személyes hírnév, háttérbe szorítva a csapat érdekeit
2008. április 03. 17:54
Idézet(pbmaster @ 2008. April 2. - 17:02)
Nem is azt mondtam, hogy semmibe nézik a Vilit, hanem azt hogy én nem értékelem a munkásságát sokra.....
Abban pedig remélem, hogy neked lesz igazad, hogy nem lesz GA szinten baj ebbõl a klipbõl, csak sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy ilyenkor elõjön mindig a személyes hírnév, háttérbe szorítva a csapat érdekeit
Én azt hallottam, hogy Cheryl meg Sarah már nagyon nem jönnek ki egymással és nemsokára bekövetkezik amitõl tartasz. Hát azért azt is be kell vallani, hogy a mostani albumjuk nem lett valami jó (legalábbis szerintem). Ez elõzõ albumokról is inkább azok a számaik az ismertek amik feldolgozások.
De ki tudja, hogy mi lesz.
2008. április 09. 09:06
|
|
|
2008. április 11. 21:27
Idézet(Sucré @ 2008. April 3. - 16:54)
Én azt hallottam, hogy Cheryl meg Sarah már nagyon nem jönnek ki egymással és nemsokára bekövetkezik amitõl tartasz. Hát azért azt is be kell vallani, hogy a mostani albumjuk nem lett valami jó (legalábbis szerintem). Ez elõzõ albumokról is inkább azok a számaik az ismertek amik feldolgozások.
Sorry a kicsit késõi válaszért, nem sok idõt töltök mostanában itt a HQP-n....
Szóval pont ettõl tartottam
Azzal pedig teljesen egyetértek, hogy a Tangled Up nem lett valami jó album, inkább olyan mesterséges, pénz szaga van.... már ha lehet szaga egy albumnak
Azért reménykedek benne, hogy megoldják a problémákat. Jó lenne ha õk tovább húznák mint a Spice Girl, vagy mint a csodálatos (de elmúlt
Ha tudsz valami újat légyszi dobj egy pm-et
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: