Hallgasd meg most a világhírű énekesnő, Adele, legújabb lemezét, amit 30 címre keresztelt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme Adele 30 című vadonatúj albuma
2021. november 22. 17:48
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Nagyon szeretem Adele-t, elképesztően vártam a visszatérését, viszont magam sem igazán tudom miért, de kicsit csalódottnak érzem magam, pedig nem rossz az album.
A hangja még mindig csodálatos, a dalszövegei nagyon sokat mondóak, de nálam a 30 nem múlta felül és nem is ér fel sem a 25, sem a 21 szintjére.
Valami másra számítottam. 6 éven keresztül vártam az új albumot és én 6 évig egy új Hello-szerű dalra számítottam. Hiába mondta Adele az Easy on Me megjelenése előtt, hogy ne várjunk tőle még egy Hello-t, 6 évig azt vártam.
Az első négy dalt szeretem, bár a My Little Love-ban indokolatlan a dal fele, a beszédes részek, nekem az ilyen nem jött be soha.
5-8. dalban mindegyikben vannak jó részek, általában a refrén, de nem lett kedvenc egyik sem.
Az utolsó négy 5-6 perces dal nagyon egyforma, monoton és túl hosszú, ezeket alig bírtam végighallgatni.
Nem lett rossz album, fogom még hallgatni, főleg az elejét, de úgy érzem a Hello, a 25 és a 6 év várakozás túl magasra tette nálam a lécet és ezt nem sikerült megugrania.
A hangja még mindig csodálatos, a dalszövegei nagyon sokat mondóak, de nálam a 30 nem múlta felül és nem is ér fel sem a 25, sem a 21 szintjére.
Valami másra számítottam. 6 éven keresztül vártam az új albumot és én 6 évig egy új Hello-szerű dalra számítottam. Hiába mondta Adele az Easy on Me megjelenése előtt, hogy ne várjunk tőle még egy Hello-t, 6 évig azt vártam.
Az első négy dalt szeretem, bár a My Little Love-ban indokolatlan a dal fele, a beszédes részek, nekem az ilyen nem jött be soha.
5-8. dalban mindegyikben vannak jó részek, általában a refrén, de nem lett kedvenc egyik sem.
Az utolsó négy 5-6 perces dal nagyon egyforma, monoton és túl hosszú, ezeket alig bírtam végighallgatni.
Nem lett rossz album, fogom még hallgatni, főleg az elejét, de úgy érzem a Hello, a 25 és a 6 év várakozás túl magasra tette nálam a lécet és ezt nem sikerült megugrania.
2021. november 26. 06:40
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Szerintem dög unalmas ez az album. Már az Easy on me-nél éreztem ha ezt a számot gondolta a legjobbnak akkor nem lesz egy nagy durranás az album, de meglepő volt, hogy csak ennyit tudott összehozni 6 év után és egy válás után (ugye a traumák hozzák meg csak igazán az ihletet. Hát neki nem).
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: