Demi Lovato valami igazán izgalmassal dobná fel a szerelmi életét: ufókkal szeretne randizni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato szívesen járna egy földönkívülivel: „Belefáradtam az emberekbe!”
2021. november 10. 13:29
|
|
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline
|
Szerintem viccelt
2021. november 10. 14:02
|
|
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline
|
Nem tudom, hogy mit szed, de ez a vihogás, és ez a vigyor,ami levakarhatatlan róla elárulja, hogy nem tiszta.
2021. november 10. 19:13
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Ez csak vicc volt.. azért az is egy szint, amikor már azt se vágjátok le mikor valaki nyilvánvalóan poénkodik
2021. november 10. 20:06
|
|
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline
|
Csak viccelt jézusom xdd ilyenkor direkt csináltok úgy mintha nem érteneték hogy utána szidhassátok meg a strokeja miatt gúnyolhasáttok (ami amúgy felettébb gusztustalan de ez egy másik téma) vagy tényleg nem értitek??
2021. november 10. 21:15
|
Christayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.28. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 263317 offline
|
Szegény nagyon elcsúnyult.
Demi dràga csak elêg ha visszaszoksz az anyagra és lefekszel valakivel iszol rà pluszba aztàn a màsik félt akàr nézheted az egyiptomi szfinxnek is.
Demi dràga csak elêg ha visszaszoksz az anyagra és lefekszel valakivel iszol rà pluszba aztàn a màsik félt akàr nézheted az egyiptomi szfinxnek is.
2021. november 11. 07:18
|
|
royal666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 1 Azonosító: 296324 offline
|
Azért 1-2 komment is elgondolkodtató, hogy miket kívántok Neki. Emberségből ötös…
Amúgy szerintem kifejezetten humoros volt, amit mondott. Vagány, ahogy reflektál a kétes hírű kezdeményezéseire.
Amúgy szerintem kifejezetten humoros volt, amit mondott. Vagány, ahogy reflektál a kétes hírű kezdeményezéseire.
2021. november 13. 18:50
|
|
espressoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.11.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 305277 offline
|
És még milyen igaza is van...
igazából, jobban tisztelem az állatokat mint egyes embereket
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: