A reality-sztár is ott volt a koncerten, ő nem szenvedett semmilyen sérülést.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jenner így reagált a Travis Scott koncertjén történt tragédiára
2021. november 08. 19:14
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Elhiszem, hogy rossz a közvélemény a Kardashian-Jenner klánról és a hozzájuk tartozókról is alkotott már képet a nagyérdemű, de azért azt feltételezni, hogy tudtak róla és ennek ellenére is folytatódott a show, az elég meredek. Kétlem, hogy ilyet bárkinek is lett volna szíve megtenni,hogy elnézzen ezek felett a szörnyű hírek felett, ha a fülébe jut.
2021. november 08. 21:24
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
Miért lenne annyi a karrierjének? Ezt a felvetést nem értem úgy igazán.
2021. november 08. 21:31
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Be kell bizonyítania, hogy tényleg nem vette észre a bajt időben, azért nem állította meg a koncertet azonnal, és akkor nem hinném, hogy a karrierje bánja, nem ez az első eset sajnos, hogy rendezvényeken ilyenek történnek. Kérdés, hogy a Travis koncertjét szervezők milyen hibákat vétettek. Bennem viszont felmerül a kérdés, hogy valóban nem vette-e észre a nézőtéren a káoszt, van róla egy videó, ahogy a mentősök kivisznek valakit a tömegből, közben két biztonsági meg szól valamiről Travisnek és akkor még tovább folytatja a koncertet.
2021. november 08. 22:10
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Inkább nem törődőmnek mondanám,biztos látta a mentő autókat és a megszeppent arcokat,azt gondolta max valaki elájult,de nem meghalt, és épp ez az. Addig fojtatta még meg nem tudta hogy van haláleset,más előadó ha már egy kis nyomulást,tolakodást lát szól,hogy viselkedjenek,vizet osztogatnak vagy félbe hagyja a koncertet egy fél órára még a közönség megnyugszik kicsit. Itt megmutatkozott mennyire is tojik a rajongó táborára. Eleve miért kellett ennyi embert egybe engedni? De gondolom arról nem ő tehet,hogy mennyi jegyet adnak el,hanem a szervezők. Mindenki hibás volt,ha csak egy kicsit is. A közönség,a szervezők,Travis és a securityk akik inkább elhúztak a csíkot minthogy a munkájukat végeztek volna.
2021. november 09. 08:58
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Nem érdekelte őket, hogy mások szenvednek vagy haldoklóva könyörögnek a segítségért .. tudtak róla, több video is bizonyítja hogy pontosan tudták, hogy mi folyik a tömegben, de nem érdekelte őket. Travis csak egy bábu, azt tette amit kértek tőle
2021. november 09. 11:13
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Na jó, láttam róla pár videót - volt, aminél többen is megjegyezték, hogy nem tudják nem összevágott-e..viszont - volt egy olyan, ahol egy srác félig felmászva a színpadra kerül összeszólalkozásba Travissel és szól róla, hogy komoly a helyzet, Travis pedig kérdi a közönségtől, hogy a sráccal vannak-e, hogy állítsa-e le a koncertet. Síri csend volt..senki nem tett panaszt. Így elhiszem, hogy ő valóban úgy gondolta, hogy az a valaki, aki felmászott, csak be volt pánikolva és, ha senki nem szólalt fel a koncert abbahagyásáért, akkor egy pánikoló emberért nem rekeszti be a showt.
Én továbbra is hiszem, hogy nem tudott a halálesetekről. Viszont hibás volt ott, hogy nem járt utána a dolgoknak.
Én továbbra is hiszem, hogy nem tudott a halálesetekről. Viszont hibás volt ott, hogy nem járt utána a dolgoknak.
2021. november 09. 14:18
|
Sanyedlivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 287817 offline
|
Valószínűleg tudta.Az ex-managere és a rengeteg előző koncerten való balhé erre enged következtetni.
Bár én azt sem értem hogy hogy "engedhetik" egyáltalán koncertezni amikor folyamatosan veszêlybe sodorja a saját rajongóit.
Bár én azt sem értem hogy hogy "engedhetik" egyáltalán koncertezni amikor folyamatosan veszêlybe sodorja a saját rajongóit.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: