Selena Gomez szépségmárkája, a Rare Beauty, újabb mérföldkövet teljesített a minap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mérföldkőhöz ért Selena Gomez márkája
2021. november 05. 22:43
|
|
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline
|
Annyira szép és kedves Selena❤️ Csak azt nem értem hogy vehet fel ilyen ruhákat? A kabáttal semmi bajom de amikben mostanában látni pl ez a ruha is, valami borzasztó előnytelen szerintem. Régebben nagyon csinosan öltözködött és tetszett is a stilusa.
2021. november 06. 17:07
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Mostanában meghízott, és szerintem zavarja őt ez a dolog emiatt öltözik bővebb sötét színű ruhákba és olyan darabokat vesz ami elterelni a figyelmet. Nekem is a régebbi stílusa jobban tetszett, szerintem nem kellene rejtegesse az idomait, mi úgyis szeretjük őt, úgy ahogy van, csak érezze jól magát
2021. november 08. 09:21
|
|
Zyravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 268280 offline
|
Igen, kicsit meghízott, viszont ez azt jelenti, hogy jóval egészségesebb is.
Vesetranszplantáció után vékonynak lenni amúgy sem annyira jó. Viszont tagadhatatlan, hogy még mindig gyönyörű ez a nő, lehet vékony vagy molett.
Vesetranszplantáció után vékonynak lenni amúgy sem annyira jó. Viszont tagadhatatlan, hogy még mindig gyönyörű ez a nő, lehet vékony vagy molett.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: