A zenész és Gigi Hadid anyja csúnya szóváltásba keveredett, botrány lett belőle.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ez történhetett Zayn Malik és Yolanda Hadid csúnya vitája során
2021. október 29. 18:36
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Én azt olvastam, hogy a kicsi Khai-ra azt mondta “kib***tt sperma, ami az én “kib***tt f*szomból jött ki”. Szörnyű, hogy egy apa így nyilatkozik az apró kislányáról.
2021. október 29. 19:09
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Igazából mindkettő mutatott már érdekes viselkedést úgyhogy a két verzió közül hogy hazudik Yolanda vagy Zayn megütötte mindkettőt eltudom hinni. Szörnyű minden esetre és a legjobb amit tehetnek hogy civilizáltan lebeszélik hogyan folytatódik a gyerek nevelés
2021. október 29. 20:30
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Ez durva. Ha Gigi ezekután is kibékül majd vele akkor nem normális. Ha az anyját bántotta akkor majd egyszer őt is fogja. Zaynek láthatóan mindig voltak lelki problémái, jobb lenne ha kezeltetné magát, hogy a gyereke jó példát vehessen róla.
2021. október 29. 20:40
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Alexaaa09 azt írják máshol hogy közben telefonon beszélt Gigivel és akkor mondta neki. Csak igaz lehet a sztori ha elítélték és büntetést kapott. Ha nem lenne igaz biztos fellebbezett volna ellene vagy bármi.
2021. október 29. 22:29
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
EnGreta : igen én is arra hajlok hogy megtörtént (tulajdonképpen nem ismerte el 'no contest' az olyan hogy se nem tagadja se nem ismeri el, de elfogadja az ítéletet) nekem sose volt szimpi Zayn, régen is voltak róla sztorik hogy nehezen kezeli az indulatait és mindig is fura fazon volt. Yolanda meg bele üti mindenbe az orrát ami nem jogosítja fel Zaynt erre a viselkedésre. Szerintem sok embernek nehéz eldogadni mert Yolanda sem egy közkedvelt személy. A legnagyobb áldozat itt Gigi és a kislányuk remélhetőleg sikerül megoldaniuk úgy hogy nekik jó legyen azt is remélem hogy ez az utolsó hogy erről hallunk az ő érdekükben.
2021. október 29. 23:22
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Idézet (Alexaaa09 @ 2021.10.29. 22:29)
EnGreta : igen én is arra hajlok hogy megtörtént (tulajdonképpen nem ismerte el 'no contest' az olyan hogy se nem tagadja se nem ismeri el, de elfogadja az ítéletet) nekem sose volt szimpi Zayn, régen is voltak róla sztorik hogy nehezen kezeli az indulatait és mindig is fura fazon volt. Yolanda meg bele üti mindenbe az orrát ami nem jogosítja fel Zaynt erre a viselkedésre. Szerintem sok embernek nehéz eldogadni mert Yolanda sem egy közkedvelt személy. A legnagyobb áldozat itt Gigi és a kislányuk remélhetőleg sikerül megoldaniuk úgy hogy nekik jó legyen azt is remélem hogy ez az utolsó hogy erről hallunk az ő érdekükben.
4 per indult ellene, 4 féle zaklatási ügyben, egyben bűnösnek vallotta magát, többi 3-ban volt “no contest”, ha jól tudom
2021. október 30. 14:26
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Mielőtt elítélnénk Zaynt gondoljunk bele otthon vagy a gyermekeddel párod dolgozik egyszer csak hivatlanul minden előzetes bejelentés nélkül megjelenik anyós pajti akivel az állandó kontroll mániája miatt amúgy sem vagy jóban föleg nem azután hogy tett arra a kérésetekre hogy nem posztoljon olyan fotót amin látszik a lányotok arca. Szóval megjelenik hívatlanul testőrcsapat kíséretében és elvárja hogy jó pofát vágj hozzá arról a nőről beszélek aki megtiltotta a lányának hogy rendesen egyen mikor rosszul lett az éhségtől helyette szopogasson mandulát szerinte mert az nem árt a karriernek. Nem szeretem Zaynt de egy nyámnyila nem üt ő meg senkit de Yolanda képes bármire még a volt férjét is megvádolta amikor a tv sorozatban szerepelt de nem volt annyi esze hogy rájöjjön video van arról hogy hazudik. Gigi és a testvérei a saját anyuk áldozatai de nem veszik észre az irányítása alatt vannak ezért nem tudnak normális kapcsolatban élni senkivel mert anyu mindenbe beleszól remélem Dua-nak több esze lesz és nem tűri el hogy őt is kikezdje
2021. október 30. 20:06
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Dua Lipa Anvar barátnője és a youtube-on vannak videók ahol Yolanda folyamatosan diétáztatni akarja Gigi és mondja neki ne egyen annyit amikor meg rosszul volt szopogasson megy szem mandulát nincs benne kalória a fiának reggelire meg két szem epret adott felvágva szerencsétlen még azt sem ette meg mind a három gyerekét bele erőltette a model szakmába pedig csak Bella szerette volna de neki eleinte még azt mondta nem neki való ez a pálya burkoltan jelezve nem elég jó hozzá ezután jött Bella néhány plasztikai műtéte. Zayn se egy ártatlan angyal bár inkább csak a szája nagy de élesben összecsinálná magát de Yolanda magasabb szinte űzi a dolgok gond nélkül kitalál betegségeket a gyerekeinek ellenőrzi mikor mit esznek csinálnak kivel járnak és hobbiként bántalmazással vádolja exeit
2021. október 30. 23:36
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Szerintem minden férfit ki lehet hozni a sodrából, és olyankor fejetlenül is mondanak csúnya dolgokat, de attól meg nem lesz az illető rossz apa senem rossz férj vagy társ…csak egy egyszerű ember ahogy mindenki más.
2021. október 31. 12:26
|
|
|
Rosa82
Ha ártatlan lenne akkor nem fogadta volna el a büntetést. Egy ember sem olyan hülye, hogy elfogadja elítéljék olyan dologért amit nem tett meg. Egyébként is láttuk már balhézni Zaynt. Elég sok bennfentes embertől lehetett már hallani, hogy Zaynek drogproblémái vannak, lehet Gigi anyja sem véletlen ment el megnézni őket, hogy minden rendben van e velük míg Gigi távol van.
Igen, Yolanda sem egy angyal, de ez nem menti fel Zaynt. Ha esze lenne akkor most elhúzna rehabra és aztán kezeltetné a lelki nyavajáit is.
Ha ártatlan lenne akkor nem fogadta volna el a büntetést. Egy ember sem olyan hülye, hogy elfogadja elítéljék olyan dologért amit nem tett meg. Egyébként is láttuk már balhézni Zaynt. Elég sok bennfentes embertől lehetett már hallani, hogy Zaynek drogproblémái vannak, lehet Gigi anyja sem véletlen ment el megnézni őket, hogy minden rendben van e velük míg Gigi távol van.
Igen, Yolanda sem egy angyal, de ez nem menti fel Zaynt. Ha esze lenne akkor most elhúzna rehabra és aztán kezeltetné a lelki nyavajáit is.
1 felhasználónak tetszik:
Alexaaa09
2021. október 31. 13:11
|
directioner23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.10.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 303836 offline
|
Mindenki szidja Zaynt, hogy drogos meg hasonlók, de azt egyikőtök sem tudja ugye, hogy Gigi is drogozott már? Bár, ahogy elnézem nem. Yolanda 2018-ban közzétette Gigi és Zayn szakítását, közzétette azt is, hogy gyermeket várnak, mielőtt a pár ezt megtehette volna, és Khai arcát is közzétette, mikor a szülők ezt nem szerették volna. Éhezteti a gyerekeit, homofób és rasszista, folyamatosan hazudik és olyan dolgokkal vádol meg másokat, amit meg sem tettek, mindent és mindenkit irányítani akar. De a gyerekei is elég érdekes dolgokat művelnek. Játszák a neten, hogy LMBTQ+ támogatók meg nem rasszisták, aztán a valóságban tökre az ellenkezőjét csinálják. Ja még Yolandáról annyit, hogy amikor Bella és The Weekend szakítottak és a férfi elkezdett Selena Gomezzel randizni, a nő pletykákat terjesztette róluk bosszúból. Hát ne haragudjatok, de teljesen jogos, hogy Zayn összeszólalkozott vele.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.