2021 augusztusában indult a dél-koreai Mnet csatorna új tehetségkutató műsora, ami 12 epizódon keresztül tartotta izgalomban a nézőket és a rajongókat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Véget ért a Girls Planet 999: ismerd meg a 9 győztest!
2021. október 24. 11:09
|
|
heecasso✮ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.08.03. Hozzászólás: 1221 Csatolások: 11126 Azonosító: 279781 offline
|
kis szívfájdalommal, de én is elégedetten nézek a felállásra, mindannyiukat szívesen látom a listában. a kicsi sérelem nálam is az összetételben nyilvánul meg, hiszen ez a verseny direkt a nemzetiségek keveredésére helyezte a hangsúlyt, de a lineup ezt nem igazán tükrözi... (a 3-3-3 összetételről már álmodni sem mertem volna, de számomra nagy csalódás xiaotinget egyedüli kínaiként az utolsónak járó helyen látni, mikor végig az elsők között menetelt. nem hittem volna, hogy azért fogok szurkolni, hogy kilencedikként jusson be a csapatba...)
láttam, sokan hiyyih jelenlétét is sérelmezik. nekem, miután ziyin visszalépett a versenyből, ő lett a fő kiválasztottam, akinek végig szurkoltam a műsor folyamán. persze, oké, a txt és vele együtt huening kai rajongójaként egyértelműen felkaptam a fejem a lányra, és még sok másik ember is. jelentősen megdobta az esélyeit, kinek a kicsodája, de abban is bízom, hogy hiyyih rajongói nem kai rajongói, és a lány bebizonyította, hogy továbbra is érdemes rá odafigyelnünk. habár, egyáltalán nem láttam rá esélyt — tudván, hogy mindig szinte sereghajtóként jutott tovább —, hogy bekerüljön a csapatba, de szurkoltam neki, támogattam szavazatokkal — csak nem az utolsó körben, mert meghalt nálam a universe, szóval a végeredményhez nincs közöm (sajnos) —, és nem tagadom, ha én állíthattam volna össze a csapatot, én is szorítottam volna neki helyet. (valószínűleg nem a másodikat, hanem mondjuk egy szolid, feltűnésmentes kilencediket.) mindenesetre, az eredményhirdetésnek teljes mértékben ő volt a legváratlanabb fordulata, de örülök, hogy így alakult!
láttam, sokan hiyyih jelenlétét is sérelmezik. nekem, miután ziyin visszalépett a versenyből, ő lett a fő kiválasztottam, akinek végig szurkoltam a műsor folyamán. persze, oké, a txt és vele együtt huening kai rajongójaként egyértelműen felkaptam a fejem a lányra, és még sok másik ember is. jelentősen megdobta az esélyeit, kinek a kicsodája, de abban is bízom, hogy hiyyih rajongói nem kai rajongói, és a lány bebizonyította, hogy továbbra is érdemes rá odafigyelnünk. habár, egyáltalán nem láttam rá esélyt — tudván, hogy mindig szinte sereghajtóként jutott tovább —, hogy bekerüljön a csapatba, de szurkoltam neki, támogattam szavazatokkal — csak nem az utolsó körben, mert meghalt nálam a universe, szóval a végeredményhez nincs közöm (sajnos) —, és nem tagadom, ha én állíthattam volna össze a csapatot, én is szorítottam volna neki helyet. (valószínűleg nem a másodikat, hanem mondjuk egy szolid, feltűnésmentes kilencediket.) mindenesetre, az eredményhirdetésnek teljes mértékben ő volt a legváratlanabb fordulata, de örülök, hogy így alakult!
2021. október 24. 11:35
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17200 Csatolások: 193109 Azonosító: 270554 offline
|
Próbáltam magam higgadtra aludni az eredményeket követően, és sok mindennel sikerült is megbékélnem, ami kezdetben szúrta a szemem, de Yurina és Yaning hiánya még mindig annyira fáj, hogy nehéz véka alá rejtenem a csalódottságomat.
Őszintén szólva, és lehet, hogy ezzel sokan nem értenek egyet, de én nem kifejezetten szurkoltam Bahiyyih-nek, azon egyszerű oknál fogva, hogy nála sokkal felkészültebb lányok szálltak versenybe a debütálásért. Abszolúte kellemes meglepetés volt őt látni adásról adásra egyre magabiztosabban mozogni a színpadon, és nem túlzok, hogy ebben a tekintetben ő nálam az egyik abszolúte favorit, de még így is azt gondolom, hogy ráérne még a debütálásra, mondjuk 2-3 év múlva, mert van még hova fejlődnie. Azzal, hogy bekerült a csapatba, ráadásul második helyen (egyébként igen, egy szolid 9. hellyel még én is jobban ki lettem volna békülve), sokak szemében ő csak az a lány lesz, akit a bátyja rajongói benyomtak egy debütáló csapatba, és ennyi, nem fogják meglátni benne a valódi tehetséget, ami igenis ott van, különben el sem jutott volna idáig. Szóval sajnálom őt, mert több van benne, mint az, hogy ő valakinek a valakije.
Viszont az, hogy Yurina és Yaning kiestek, komolyan mondom, hogy a legnagyobb veszteségek egyike, amit ez a műsor elszenvedhetett. Én már Jia kiesésénél is padlón voltam, rettenetesen szurkoltam annak a lánynak, de ha valakikről nem volt kétségem, hogy bekerülhetnek a Kep1er-be, akkor azok Yurina és Yaning voltak. Iszonyatosan fáj értük a szívem, mert sokkal többet érdemeltek volna, mint amit végül a műsortól kaptak - nyilván a rajongókat leszámítva. Mondjuk eleve az, ahogy a külföldinek számító versenyzőket kezelték, főleg a kínaiakat, már önmagában megérne egy esettanulmányt, mert néha már fájt látni azt a megkülönböztetést, amiben részük volt, nem is beszélve azt a változást, ami az arcukon látszott a műsor végére. Nekem meggyőződésem, hogy a műsor készítői csúnyán kihasználták őket, hogy aztán egy kivételével, mindenkit arcra ejtsenek.
Mindemellett azt gondolom, hogy még így is egy erős felállást sikerült összehozni a végére, és habár Bahiyyih-t illetően még vannak kis kétségeim, szurkolok neki, hogy sikerei legyenek a csapat tagjaként.
És természetesen itt is muszáj hangot adnom annak, mennyire HIHETETLENÜL odavagyok, hogy Youngeun-nek sikerült bekerülnie: az első adás óta mindig, ha szavaztam, akkor rá fixen, és betegre izgultam magam, hogy nehogy kiessen. Elképesztően örülök neki!
A másik nagy kedvencem a debütálók közül Dayeon volt, de igazából mindenkinek örülök, aki végül bejutott, megérdemelten vannak ott, ahol. Kíváncsian várom a debütálásukat is.
Őszintén szólva, és lehet, hogy ezzel sokan nem értenek egyet, de én nem kifejezetten szurkoltam Bahiyyih-nek, azon egyszerű oknál fogva, hogy nála sokkal felkészültebb lányok szálltak versenybe a debütálásért. Abszolúte kellemes meglepetés volt őt látni adásról adásra egyre magabiztosabban mozogni a színpadon, és nem túlzok, hogy ebben a tekintetben ő nálam az egyik abszolúte favorit, de még így is azt gondolom, hogy ráérne még a debütálásra, mondjuk 2-3 év múlva, mert van még hova fejlődnie. Azzal, hogy bekerült a csapatba, ráadásul második helyen (egyébként igen, egy szolid 9. hellyel még én is jobban ki lettem volna békülve), sokak szemében ő csak az a lány lesz, akit a bátyja rajongói benyomtak egy debütáló csapatba, és ennyi, nem fogják meglátni benne a valódi tehetséget, ami igenis ott van, különben el sem jutott volna idáig. Szóval sajnálom őt, mert több van benne, mint az, hogy ő valakinek a valakije.
Viszont az, hogy Yurina és Yaning kiestek, komolyan mondom, hogy a legnagyobb veszteségek egyike, amit ez a műsor elszenvedhetett. Én már Jia kiesésénél is padlón voltam, rettenetesen szurkoltam annak a lánynak, de ha valakikről nem volt kétségem, hogy bekerülhetnek a Kep1er-be, akkor azok Yurina és Yaning voltak. Iszonyatosan fáj értük a szívem, mert sokkal többet érdemeltek volna, mint amit végül a műsortól kaptak - nyilván a rajongókat leszámítva. Mondjuk eleve az, ahogy a külföldinek számító versenyzőket kezelték, főleg a kínaiakat, már önmagában megérne egy esettanulmányt, mert néha már fájt látni azt a megkülönböztetést, amiben részük volt, nem is beszélve azt a változást, ami az arcukon látszott a műsor végére. Nekem meggyőződésem, hogy a műsor készítői csúnyán kihasználták őket, hogy aztán egy kivételével, mindenkit arcra ejtsenek.
Mindemellett azt gondolom, hogy még így is egy erős felállást sikerült összehozni a végére, és habár Bahiyyih-t illetően még vannak kis kétségeim, szurkolok neki, hogy sikerei legyenek a csapat tagjaként.
2021. október 26. 19:31
|
|
RoseYara10969 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.10.25. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 0 Azonosító: 273533 offline
|
sajnálom hogy Yurina nem került be a csapatba, ő volt az egyetlen akinek szurkoltam, és már az első perctől kezdve felfigyeltem rá, de ami azt illeti már megszoktam hogy mindig kiesik az, akinek a legjobban szurkolok. Azt viszont nagyon remélem - vagyis inkább csak azzal nyugtatom magam - hogy Bahiyyih nem csak azért került be, ráadásul rögtön második helyezettnek, mert a testvére már hires idol
2021. október 26. 20:26
|
|
Pinkyjae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.14. Hozzászólás: 550 Csatolások: 4713 Azonosító: 287984 offline
|
Nem igazán nyerte el a tetszésem a felállás, tekintve, hogy se Suyeon, se Yaning, se Shana nem került be, akiknek igazán szurkoltam. Az első két helyezettel egyáltalán nem vagyok kibékülve, na meg azzal sem, hogy Xiaoting az egyedüli kínai a csapatban. Nem hiszem, hogy követni fogom a bandát...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: