A színész kellékfegyverrel lőtt, egy ember meghalt, egy megsebesült a forgatáson.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tragédia: Alec Baldwin véletlenül lelőtt egy operatőrt új filmje forgatásán
2021. október 22. 16:18
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Istenem szegény ember.... ezzel a teherrel élni hátralévő életét... és szegény nő, micsoda méltatlan halál ez, főleg ilyen fiatalon. Nagyon sajnálom, borzasztó az egész...
2021. október 22. 18:56
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Borzalmas... szegény Alec-nak azzal a tudattal élni, hogy bár önhibáján kívül, de a keze által halt meg valaki..
Részvétem az operatőr családjának és szeretteinek, borzasztó tragédia.
De itt az egyetlen a hibás az a kellékes.. hihetetlen, hogy ilyen filmes baleset megtörténhet még 2021-ben.
Részvétem az operatőr családjának és szeretteinek, borzasztó tragédia.
De itt az egyetlen a hibás az a kellékes.. hihetetlen, hogy ilyen filmes baleset megtörténhet még 2021-ben.
2021. október 22. 20:10
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Szörnyű hogy ilyen még mindig megtörténhet borzalmas baleset. Remélem Alec nem hibáztatja magát és őszinte részvétem az elhunyt Halyna családjának. Remélhetőleg felépül Joel
2021. október 22. 20:16
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Sanyedli: simán el lehet képzelni. Ha mondjuk az volt az instrukció hogy egymás után csak lövöldözzön mert az a jelenet akkor simán lelő két embert úgy hogy mire az első reagál vagy észre veszi a reakcióját az elsőnek már abban az 1-2 másodpercben el lövi a másodszor is. Na de mindegy is a találgatást a nyomozókra kell hagyni, de ez nem a színész hibája akinek a kezébe nyomják a kamu pisztolyt hogy akkor most ez a jelenet azt akarjuk hogy lőjj, mint minden más lövöldözős filmben.
2021. október 22. 20:39
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2697 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Nem is értem, miért olyan fegyverrel dolgoznak, ami ténylegesen meg tud ölni egy embert. Az ember azt gondolná, hogy egy forgatáson azért nem ilyen veszélyes fegyvert használnak. Annyiféle megoldást lehetene manapság már kitalálni, arra, hogy hitelesnek tűnjön egy lövöldözés valódi fegyver nélkül is. Alecet sajnálom, borzasztó lehet neki, akkor is, ha nem ő tehet róla. Részvétem Halyna hozzátartozóinak. Remélem, hogy Joel rendbe jön, és megtalálják a felelőst, mert itt biztos, hogy van.
2021. október 23. 05:37
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (allisonhale. @ 2021.10.22. 20:39)
Nem is értem, miért olyan fegyverrel dolgoznak, ami ténylegesen meg tud ölni egy embert. Az ember azt gondolná, hogy egy forgatáson azért nem ilyen veszélyes fegyvert használnak. Annyiféle megoldást lehetene manapság már kitalálni, arra, hogy hitelesnek tűnjön egy lövöldözés valódi fegyver nélkül is. Alecet sajnálom, borzasztó lehet neki, akkor is, ha nem ő tehet róla. Részvétem Halyna hozzátartozóinak. Remélem, hogy Joel rendbe jön, és megtalálják a felelőst, mert itt biztos, hogy van.
Épp ma olvastam utána, hogy hiába van kellékfegyver, benne vaktöltény, közelről az is okozhat olyan sérülést, mint egy igazi. Sajnos nem ez az első eset, hogy filmkészítés alatt halt meg valaki. Legdurvább, hogy nem is egyféleképpen történhet ez, viszont a kellékesnek és a biztonságinak pont ilyesmire kéne figyelni. Bármi is volt, szörnyű tragédia.
1 felhasználónak tetszik:
allisonhale.
2021. október 24. 18:37
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
A hírek szerint a fegyvermester töltötte meg a fegyvert aztán odaadta a kellékesnek az kirakta az asztalra ahová kellett hogy használni tudják de senki nem szólt Alecnak hogy éles lőszert raktak bele, jött a jelenet amiben a kamerába nézve kellett lőni a vége egy ember meghalt egy megsérült. Egy magyar kaszkadőr elmondta hogy míg nálunk átalakított fegyverrel dolgoznak addig amerikában valódival csak vak töltényt raknak bele általában mondjuk nem ez volt az első eset amikor hibáztak és meghalt valaki ott van pl Brandon Lee esete is
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.