Miley Cyrus szerint sokan megkérdezték már tőle ezt az énekhangja kapcsán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus: "Egész életemben azt kérdezték, miért olyan a hangom, mint egy férfinak"
2021. október 21. 20:30
|
|
Menschvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 242652 offline
|
Mi tagadás elég fura hangja van. Arról nem is beszélve, hogy az orrban beszéde-éneklése röhejessé teszi a jól kiénekelt hangokat is. Nem is értem ,hogy hogyan volt lehetséges ilyen hanggal befutnia.
2021. október 21. 21:05
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Mensch, apu és anyu már fiatal korukban híresek voltak, így nem csoda, hogy nemcsak Miley lett népszerű, aki még talán tud is valamennyire énekelni, de a húga is, aki aztán teljesen reménytelen eset, mégis felkapták.
2021. október 21. 21:29
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Személy szerint én mindig is szerettem Miley hangját. Szerintem egyedi és én bírom, hogy nem olyan tipik csajszis. Az pedig, hogy tovább mélyült, betudható a kornak, vagy khm..egyéb dolgoknak.
(Noah-nak is van szerintem egy-két jó száma. Élőben nem tudom milyen, de felvételen jól szól.)
(Noah-nak is van szerintem egy-két jó száma. Élőben nem tudom milyen, de felvételen jól szól.)
2021. október 22. 14:43
|
Sanyedlivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 287817 offline
|
Anastasia is nem egy tipikus dallamos női hang, mégis nagyszerű énekes,mert addig "keresgélt" amíg megtalálta az hogy milyen számokhoz passzol igazán a hangja.
Ha Miley is inkább ezzel foglalkozott volna nem pedig állandóan a hülyeségen járt volna az esze akkor őt is énekesnőként emlegetnék, nem pedig botrányhősként.
Ha Miley is inkább ezzel foglalkozott volna nem pedig állandóan a hülyeségen járt volna az esze akkor őt is énekesnőként emlegetnék, nem pedig botrányhősként.
2021. október 22. 18:59
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Én imádom a hangját, arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen vokálokat tud kiereszteni, a rock dalok kifejezetten jól állnak neki. Pl a Zombie feldolgozása jobban tetszik mint az eredeti, brutál jó, hallgassátok meg!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: