Miley Cyrus szerint sokan megkérdezték már tőle ezt az énekhangja kapcsán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus: "Egész életemben azt kérdezték, miért olyan a hangom, mint egy férfinak"
2021. október 21. 20:30
|
|
Menschvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 242652 offline
|
Mi tagadás elég fura hangja van. Arról nem is beszélve, hogy az orrban beszéde-éneklése röhejessé teszi a jól kiénekelt hangokat is. Nem is értem ,hogy hogyan volt lehetséges ilyen hanggal befutnia.
2021. október 21. 21:05
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Mensch, apu és anyu már fiatal korukban híresek voltak, így nem csoda, hogy nemcsak Miley lett népszerű, aki még talán tud is valamennyire énekelni, de a húga is, aki aztán teljesen reménytelen eset, mégis felkapták.
2021. október 21. 21:29
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Személy szerint én mindig is szerettem Miley hangját. Szerintem egyedi és én bírom, hogy nem olyan tipik csajszis. Az pedig, hogy tovább mélyült, betudható a kornak, vagy khm..egyéb dolgoknak.
(Noah-nak is van szerintem egy-két jó száma. Élőben nem tudom milyen, de felvételen jól szól.)
(Noah-nak is van szerintem egy-két jó száma. Élőben nem tudom milyen, de felvételen jól szól.)
2021. október 22. 14:43
|
Sanyedlivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 287817 offline
|
Anastasia is nem egy tipikus dallamos női hang, mégis nagyszerű énekes,mert addig "keresgélt" amíg megtalálta az hogy milyen számokhoz passzol igazán a hangja.
Ha Miley is inkább ezzel foglalkozott volna nem pedig állandóan a hülyeségen járt volna az esze akkor őt is énekesnőként emlegetnék, nem pedig botrányhősként.
Ha Miley is inkább ezzel foglalkozott volna nem pedig állandóan a hülyeségen járt volna az esze akkor őt is énekesnőként emlegetnék, nem pedig botrányhősként.
2021. október 22. 18:59
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Én imádom a hangját, arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen vokálokat tud kiereszteni, a rock dalok kifejezetten jól állnak neki. Pl a Zombie feldolgozása jobban tetszik mint az eredeti, brutál jó, hallgassátok meg!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: