A két sztár között töretlen a barátság: Paris netflixes főzőműsorában is részt vett Demi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Paris Hiltonnal készül a halloweenre Demi Lovato – fotók!
2021. október 14. 16:55
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Igen, én is erre gondoltam. Lehet, hogy most divat ez a fajta mullet, de nagyon kevés embernek áll jól. Ráadásul az az ingruha is borzasztóan kövéríti. Mintha 100 kiló felett lenne.
2021. október 14. 17:47
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
A Britney botrány idején, Paris őt is meghívta a műsorában, és most hogy all a bál Demi körül most őt is. Van egy érzésem hogy Paris csak a figyelemért és a paparazzi képekért teszi mindezt ( Britney mellesleg nem ment el a műsorába, gondolom jobb dolga akadt most hogy szabad)
2021. október 14. 20:16
|
|
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline
|
Demi tök sokszor van Parisszel sztem ennek semmi köze semmilyen figyelemért csináláshoz főleg hogy Demi körül nem “áll a bál” az hogy a média egy poénból csinált egy komolett hadjáratot ellene ezzel az ufós dologgal az szerintem meg sem közelíti a Britneys szitut. Szerintem amúgy csinos nem tudom mièrt kell valakit az alakjáért bántani ez màr tényleg annyira gyerekes és alja dolog szerintem az egyik leggonoszabb dolog valakit a kinézetéért bántani főleg hogy Demi nem egy igénytelen valaki hogy indokolt legyen azért piszkálni hogy hogy néz ki. A mullet sem rossz szerintem főleg hogy póthaj
2021. október 15. 13:03
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Ez a mullet haj nekem nagyon nem jön be, de az outfit nagyon ott van, max az ingruhára tettem volna még egy övet, hogy ne legyen olyan bő.
Paris-szal pedig már egy évtizede barátok, sokszor voltak már együtt..
Paris-szal pedig már egy évtizede barátok, sokszor voltak már együtt..
2021. október 15. 23:26
|
fobiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.26. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 53376 offline
|
Én értem, hogy aki szereti nem akar rosszat mondani rá, de azért csukva se legyen már a szemünk .. a linken konkrétan van olyan kép, mintha bőven 100 kiló felett lenne. Ezzel a hajjal, ebben a ruhában annyira rosszul fest, mintha egy elhanyagolt külsejű ember épp a mosodába tartana. Lehet a rossz szögre fogni, meg engem speciel nem zavar ha meghizik egy híresség de ezek a képek botrányosan rosszak
2021. október 16. 23:49
|
|
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline
|
De és?? Ez miért olyan nagyon fontos? Kit érdekel basszus…annyira várom a napot mikor az emberek végre abhagyják ezt a gyerekes viselkedést hogy folyton a másik külsejére tesznek valami megjegyzést.
2021. október 17. 23:47
|
fobiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.26. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 53376 offline
|
Az a fontos, hogy akkor is tartsd nyitva a szemed ha egy olyan embert nézel akiért rajongsz. Nekem édes mindegy , hogy hogy néz ki, de hazudni se kell, hogy minden szuper a külsejével
2021. október 18. 15:15
|
|
archuletaúj tag |
|
De nem ez a lényeg…. Miért kéne az embernek nyitva tartani a szemét?? Semmi köze senkinek a másik alakjához nem kell véleményezni. Egyébként meg ez egy annyira relativ dolog…nekem speciel sokkal jobban bejönnek az olyan alkatú csajok mint Demi de neked lehet más az ideálod. Mindenkinek más a szép és mindenkinek más tetszik.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: