Starity

Lil Nas X: "Lesz*phatnak az utálóim"

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. szeptember 29. 13:18 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Sikere miatt megemlítette a rosszakaróit elég vulgáris módon Lil Nas X.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. szeptember 29. 14:13 #2
PinkBarbie
PinkBarbie
Little Butterfly

StátuszXiumin-ka tánca ♥ https://www.youtube.com/watch?v=mTFJlkDw6yk
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1975
Csatolások: 0
Azonosító: 177766
Micsoda példakép a mai fiataloknak!
2021. szeptember 29. 17:33 #3
archuleta
archuleta
új tag
Hozzászólás: 78
Azonosító: 297582
Szarul fog hangzani amit most mondok, de az ő felkapottságának semmi egyéb oka csak az hogy egy polgárpukkasztó afroamerikai meleg pali. A zenéje rossz, hangja rossz, szövegei gyengék és semmit mondóak, tiktokon nagyot mennek de hát legfeljebb oda valóak egy grammy-re már semmiképp. Ízléstelen amit csinál szándékosan hergeli a népet. Ki van kiáltva ikonnak ami szerintem egy hatalmas szégyen, ugyanis a feketék között hatalmas előadók voltak és vannak és olyan nagy dalokat és zenei stílusokat adtak a világnak, hogy ezt a senkiházit egy lapon említeni azokkal az emberekkel egyszerűen felháborító. Ugyanez a melegeknél egyébként köztük is annyi de annyi remek előadó és legenda van hogy ezt a szart amit ez a gyerek csinál az ő zenéjük mellé tenni én illegálissá tenném. Rettenetes hogy milyen irányba tart a világ és a zeneipar.
2 felhasználónak tetszik: cdamnverss, feyre
2021. szeptember 29. 19:15 #4
Christay
Christay
visszatérő vendég
Hozzászólás: 282
Azonosító: 263317
Hàt most erre mit mondjak?
Föld nevű bolygónk az emberiséggel együtt lejt menetbe zuhan.
Az ilyen degeneràlt majmok hiszik azt hogy miattuk forog a Föld és kel fel a nap.
Gyönyörű a felhozatal a mai fiataloknak.
Persze van kivétel de nyugodtan vàlogathatnak az ilyen szàjkaratés idiótàtól a feltűnési viszketegségben szenvedő Demi Lovato-tól a nőnek képzelő Harry Styles-ig.
Nagyon színes a paletta.
Soha nem az a példakép aki jó viselkedésével jóra ösztönzi az embert.
Mindig csak a genetikai hulladékok fogjàk meg a figyelmet mert a mai vilàgban rossznak,gonosznak és idiótànak lenni menő.
Sajnos egy morzsànyi esélyt sem làt az ember hogy jön egy hullàm ami visszafordítja régi énjére ezt a magàból kiforduló pénz éhes és a rossz àltal irànyitott vilàgot.
2021. szeptember 29. 19:19 #5
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Annyira jó hogy nem ebben a generációban vagyok kamasz....
1 felhasználónak tetszik: Pheebs
2021. szeptember 29. 19:32 #6
archuleta
archuleta
új tag
Hozzászólás: 78
Azonosító: 297582
Sem Demi sem pedig Harry messze nem sorolható ebbe a kategóriába…nem is értem minek kellett őket ebbe belerángatni. Két nagyon tehetséges és elsimert előadót, akik nem mellesleg gusztustalanságban a nyomába sem érnek ennek a csávóna és tök kúltúráltak emellé az ember mellé tenni hát…na mindegy is. Sok mindenből tevődik össze a világ hanyatlása és az alaptalan utálat az egyik fő oka ezeknek. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: cdamnverss, feyre
2021. szeptember 29. 21:53 #7
EnolaHD2
EnolaHD2
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 301189
Kezd már elegem lenni abból hogy Harry-nél csak a szerelmi élete illetve a szexualitása lehet téma akár a média vagy a kedves rajongók által. Jóval több dolgot lehetne ennek a srácnak a javarára felhozni amiért pozitív és motiváló példa a mai generációnak. Nem tagadom hogy egyes ruhadarabokkal én sem vagyok kibékülve amiket felvesz, plusz Demi-t kis korom óta követem és felnézek rá, és még így is elfogultság nélkül mondhatom hogy vannak felesleges megszólalásai. De kikérem magamnak hogy bármelyik előadót leszólják olyan emberek akikbe ezek szerint annyi kedvesség sem szorúlt mint beléjük.
Az a baj a kedves illető mondandójával, hogy van igazság alapja csak jobb példákat kellett volna felsorolni, nem olyanokat akik legalább építő jellegűen viselkednek! (Demi néha kérdőjeles)
De ha már "nőnek képzelő" embereket sorolsz fel akkor miért nem írtad oda Yungbloodot, Joe Jonast vagy Shawn Mendest? Náluk is akadt egy-két extrém viselet ami a te véleményed szerint már nőies lehet.
2 felhasználónak tetszik: exoverdose, cdamnverss
2021. szeptember 30. 06:33 #8
imasurvivor
imasurvivor
visszatérő vendég
Hozzászólás: 161
Azonosító: 239822
Komolyan néhányan olyan komolyan vesztek mindent.... Amit írt az csak egy szimpla kifejezés...
Még fiatal, biztos hogy fog változni szerintem viselkedésileg... Lady Gaga is milyen volt fiatalabban, ő is szerette hergelni az embereket, emlékezzetek vissza arra az elég undorító dologra pl amikor húsruhában ment egy díjátadóra.... Halistennek azért azóta változott.
Tetszik vagy sem, azért Lil Nas tehetséges, van elég sok jó dal az albán, ráadásul, elég sok sztár támogatását megnyerte ám, szóval igaza van az utálóival szemben, mert ő nyert. A másik meg hogy nem ő buzdította a mai gyerekeket a k**vulásra, az már 2010 körül elkezdődött, Lil Nas x akkor még elég gyerek volt őmaga is... 2018 körül kezdték el megismerni az emberek.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Lil Nas X Lil Nas X 11537.