A dél-koreai lánycsapat rajongói hosszú ideje vártak a formáció első nagylemezére, ami végre itt van! Megérkezett a Crazy In Love.
A teljes cikkhez kattints ide!
#KPOP: Első nagylemezével tért vissza az ITZY!
2021. szeptember 28. 18:44
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Loco,hmm akkora össze-visszaság hogy az hihetetlen,valami zaj amit zenének neveznek,és nem tudom milyen effekteket raktak a hangjukra de eléggé fura. Most nagyon kijött hogy vokálban harmatgyengék. Már egy jó ideje nagyon nem tetszik amit csinálnak,nem tudok azonosulni velük,talán a Wannabe az utolsó ami tetszett. Az a helyzet az Itzy-vel,mint előadásra,táncra fókuszáló csapat,hogy performance nélkül nem tudom meghallgatni a dalaikat,mert a koreókkal érdekesek csak,legalábbis számomra. De a mostani az eddigi leggyengébb visszatérésük,ráadásul első album. Úgy érzem ennél nagyobbak már nem lesznek,túlestek a prime time-on. A koreai véleményeket olvasva sokan kivannak akadva példaul Liara,megjegyzem jogosan,semmilyen visszajelzést nem adtak a vádakra,és ugyanúgy engedik folytatni,mintha semmi sem történt volna meg,illetve Yunat követelik mint centert mert Ryujin és Yeji túl sok. Jyp-nak nem kéne ennyire önfejűnek lennie és hallgatni a véleményekre,mert az Itzy egy olyan lány csapat akiknek nincsen akkora core fandomjuk és nagyban a publictól függnek.
2021. szeptember 28. 22:36
|
|
heecasso✮ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.08.03. Hozzászólás: 1221 Csatolások: 11126 Azonosító: 279781 offline
|
nekem nagyon bejött a lemez, a loco-ba egyenesen beleszerettem! nálam eddig címadó dalokban a wannabe volt a csúcs, de ez most felülmúlta azt is, na meg az album és a klipek esztétikája is gyönyörű. <3 engem levettek a lábamról!
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.