Elásták a csatabárdot az énekesnők: The Academy Museum of Motion Pictures megnyitóján örültek egymásnak – fotók!
A teljes cikkhez kattints ide!
Popriadó! Lady Gaga és Katy Perry megmutatta, hogy most már jó barátok!
2021. szeptember 26. 12:19
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Soha nem hallottam meg Katy-Gaga viszalyrol, csakis Katy-Taylor viszalyrol, annak nagyobb mediaviszhangja is volt.. Mindenesetre jol mutatnak egyutt, gyonyoruek.
2021. szeptember 26. 12:22
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (feyre @ 2021.09.26. 12:19)
Soha nem hallottam meg Katy-Gaga viszalyrol, csakis Katy-Taylor viszalyrol, annak nagyobb mediaviszhangja is volt.. Mindenesetre jol mutatnak egyutt, gyonyoruek.
Nem akarok feltételezni, de akkor nagyon fiatalka lehetsz, hiszen a Katy-Gaga féle viszály volt a 2000-2010-es évek hot topikja a tinik között.
1 felhasználónak tetszik:
Alexaaa09
2021. szeptember 26. 13:18
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Már 2016-ban "kibékültek", az amerikai választások eredményhirdetésekor például egymás kezét fogták, szóval szerintem ezek a képek nem meglepőek.
2021. szeptember 26. 16:12
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Idézet (Glamster @ 2021.09.26. 12:22)
Nem akarok feltételezni, de akkor nagyon fiatalka lehetsz, hiszen a Katy-Gaga féle viszály volt a 2000-2010-es évek hot topikja a tinik között. 
Nem vagyok “fiatalka”, a korom kideritheto egyebkent a profilomban, bar nem is ertem ennek mi koze a korhoz, egy 14 eves gaga vagy katy fan is jobban tudhatja mint egy 27 eves, aki egyiknek sem olyan nagy fanja.
De koszonom a felvilagositast, velem ez soha nem jott szembe, viszont a Taylor-Katy viszaly tobbszor is. Bar teny hogy az kozismertebb volt a Bad Blood dalnak is koszonhetoen.
2021. szeptember 26. 18:09
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Ja, a sajtò àltal kreàlt hìres “viszàly”….
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.