Minden divatmagazin és sztárszakértő Zendaya és Timothée Chalamet megjelenéséről beszél Velencében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zendaya és Timothée Chalamet felrobbantották a vörös szőnyeget Velencében
2021. szeptember 06. 09:20
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Nem értem ezt a nagy felhajtást a kis srác körül bár lehet hogy jó színész de nem értem mit vannak úgy odáig érte úgy néz ki mint egy általános iskolás kisgyerek aki ki van tömve pénzel és játssza a nagy casanovat. A mai fiatal férfi celebeken több smink van mint a nőkön és gond nélkül női ruhákba is bújnak, nekem egy férfi legyen férfi ne viseljen több sminket mint én vagy hordjon szoknyákat kivéve ha skót tuti régimódi vagyok de engem nem dob fel ha a pasim nőnek öltözve jelenik meg egy családi eseményen kifestett körömmel és sminkben. Mondjuk Timothee esetében nincs a világon annyi smink amitől nem egy 10 éves kisfiúra hasonlítana
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: