A híresség arról mesélt, milyen akadályokkal kellett megküzdenie várandóssága során.
A teljes cikkhez kattints ide!
Halsey szerint sokan tiniként bántak vele terhessége során
2021. augusztus 30. 16:46
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Igaza van, sikeres zenesz, anyagilag fuggetlen, boldog parkapcsolatban el, anyasagra vagyott, jol tette h belevagott.
Es biztos vagyok benne h az anyasag mellett is szivet lelket beleteszi majd a zenejebe es tovabbra is jol fog haladni a karrierje, elvegre terhesen megcsinalt egy kreativ koncepcioju fantasztikus albumot filmmel egyutt. Annyira ugyes, megerdemel minden boldogsagot az eletben
Es biztos vagyok benne h az anyasag mellett is szivet lelket beleteszi majd a zenejebe es tovabbra is jol fog haladni a karrierje, elvegre terhesen megcsinalt egy kreativ koncepcioju fantasztikus albumot filmmel egyutt. Annyira ugyes, megerdemel minden boldogsagot az eletben
1 felhasználónak tetszik:
cdamnverss
2021. augusztus 30. 17:54
|
|
cdamnverssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.12.20. Hozzászólás: 312 Csatolások: 10 Azonosító: 284914 offline
|
Imádom, hogy szerencsétlen nő olyan r*hadt sok szörnyű és nehéz dolgon átment azért, hogy egyáltalán teherbe essen (arról nem is beszélve, hogy egészséges babát hozzon a világra), és amikor végre elérte a legnagyobb álmát, akkor is képesek voltak belekötni egyesek. Like, néha csak tudni kell csendben maradni és a saját dolgoddal foglalkozni, nem olyan elképzelhetetlenül bonyolult szerintem. Erősen emlékeztet arra, amikor először vesztette el a magzatát még annó 2015-ben egy nagy koncert előtt, és kerek-perec megmondták neki, hogy túl sokan vannak a nézőtéren ahhoz, hogy lemondja... hihetetlen.
Amúgy meg nem azért, de várandósan írt és vett fel több, mint egy tucat dalt, rendezett egy filmet amiben ő volt a főszereplő, rögzítettek vele egy fellépést 11 dallal, viszi tovább sikeresen a cégét, írt egy könyvet és ki tudja még mennyi minden őrült dolgon dolgozott közben. Szerintem el tudja dönteni maga is, hogy mikor volt ideje a gyermekvállalásnak.
Amúgy meg nem azért, de várandósan írt és vett fel több, mint egy tucat dalt, rendezett egy filmet amiben ő volt a főszereplő, rögzítettek vele egy fellépést 11 dallal, viszi tovább sikeresen a cégét, írt egy könyvet és ki tudja még mennyi minden őrült dolgon dolgozott közben. Szerintem el tudja dönteni maga is, hogy mikor volt ideje a gyermekvállalásnak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.