Kylie Jenner és Travis Scott kislánya, Stormi ezúttal egy nagy sárga iskolabusznak örülhetett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Travis Scott iskolabusszal lepte meg 3 éves kislányát
2021. augusztus 25. 17:49
|
asdfgh00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.06.04. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 272253 offline
|
Tuti terhes Kylie!
Eddig mindig volt rá válasz akár egy családtag, akár ő maga mondta el, hogy nem terhes. Most meg mit csinal? Nem nyilatkozik. Felreppen a hír, és kitesz magáról egy olyan képet, amin a bordáját meg lehet számolni, a hasát meg behúzza. Tutek terhes.
Eddig mindig volt rá válasz akár egy családtag, akár ő maga mondta el, hogy nem terhes. Most meg mit csinal? Nem nyilatkozik. Felreppen a hír, és kitesz magáról egy olyan képet, amin a bordáját meg lehet számolni, a hasát meg behúzza. Tutek terhes.
2021. augusztus 25. 17:50
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.06.04. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 272253 offline
|
Szerintem Travis csak bérelte a buszt, nem hiszem, hogy megvette volna. Egy kirándulásra minek venné meg? Egy gyereknek addig újdonság az újdonság, ameddig meg nem kapja.
2021. augusztus 25. 17:50
|
|
Sok celebnek, sztárnak megjósoltam már a gyereke nemét, és szerintem Kylie megint kislánynak fog életet adni, a hímsoviniszta Travis Scott nagy bánatára.
2021. augusztus 25. 17:52
|
|
Amúgy miért halt ki ennyire ez az oldal? Megnéztem a Kardashianek és Jennerekről szóló régebbi cikkeket, 100-200 hozzászólás érkezett egyetlen cikkre,,most meg úgy jött össze Kylieról szólócikkre 10 komment, hogy vagy 6x kommenteltem.
2021. augusztus 25. 17:53
|
|
De amúgy nem értem ezt az egészet.
Mindenki jön azzal, hogy Kylie eltitkolta a terhességét. Nem. Rohadtul nem titkolta el sem Stormival, sem a mostani babájával se a terhességét, csak nem erősítette meg. Mindenki tudta, hogy terhes, és nem egy olyan paparazzis fotó volt, amikor már Kylienak nagy pocija volt.
Mindenki jön azzal, hogy Kylie eltitkolta a terhességét. Nem. Rohadtul nem titkolta el sem Stormival, sem a mostani babájával se a terhességét, csak nem erősítette meg. Mindenki tudta, hogy terhes, és nem egy olyan paparazzis fotó volt, amikor már Kylienak nagy pocija volt.
2021. augusztus 25. 21:54
|
|
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline
|
Olyan durva hogy még csak 3 éves és már most megvan mindene..Nagyon szerencsés gyermek, csak azt sajnálom hogy ez felnőtt korában egyáltalán nem fog a javára vállni..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: