Starity

Camila Cabello: "Azt fogok viselni, amit akarok és ha vannak körülöttem paparazzik, az szívás, de nem fogok emiatt változtatni"

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. augusztus 18. 14:38 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Az énekesnő elárulta, neki is voltak bizonytalanságai, de megtanulta elfogadni magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. augusztus 18. 16:52 #2
Pezzie92
Pezzie92
*Flower Power*

StátuszI am a Nobody. Nobody is Perfect. Therefore I am Perfect.
Hozzászólás: 7706
Csatolások: 460936
Azonosító: 206112
Nem nagyon kedvelem, de nagyon igaza van ebben. beer.gif
Nekem nagyon brutális az ekcémám, folyton sebesre vakarom magam és sokszor rákvörös arccal kellett kimennem az utcára, de mindig úgy indultam el, hogy ki nem sz@rja le ki mit gondol? Úgyhogy tetszik a felfogása, csak reméljük, hogy ilyen is marad és a jövőben sem próbál majd meg olyan lenni amilyennek a média akarja látni, vagyis csontkollekció...
2021. augusztus 18. 18:13 #3
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Azonosító: 162834
Nagyon nem szimpatikus nekem ez a lány, soha sem volt az, de ezek után végképp nem. A bort iszik vizet prédikál tipikus esete...

Csak halkan megjegyezem, ha ő annyira elfogadja magát, elégedett a testével és nem érdekli mit gondolnak róla mások, akkor ugyan miért van kb. 10-15 kiló és a narancsbőr leretusálva róla pl. ezeken a képeken vagy az új videójában? Valahogy nem ugyanaz az ember néz vissza rám az ilyen képeken és a tengerparti fürdőruhás paparazzi képeken.

Nincs baj azzal, ha valaki nem csont és bőr, csak akkor vagy ne retusáltassa le magáról a plusz kilóit, vagy ne hangoztassa azt, hogy elfogadja magát, mert a kettő üti egymást. Vagy elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok és nem akarok mást mutatni, vagy máshogy akarok kinézni, de akkor nem hangoztatom, hogy elégedett vagyok magammal és nem érdekel más véleménye.
2021. augusztus 18. 20:48 #4
feyre
feyre
visszatérő vendég

Státuszalways and forever
Hozzászólás: 204
Azonosító: 289007
Idézet (lilla1 @ 2021.08.18. 18:13)
Csak halkan megjegyezem, ha ő annyira elfogadja magát, elégedett a testével és nem érdekli mit gondolnak róla mások, akkor ugyan miért van kb. 10-15 kiló és a narancsbőr leretusálva róla pl. ezeken a képeken vagy az új videójában? Valahogy nem ugyanaz az ember néz vissza rám az ilyen képeken és a tengerparti fürdőruhás paparazzi képeken.

Én is elfogadom magam, viszont ha egy magazin címlapján szerepelnék, akkor én is a legjobb formámat hoznám. Nem feltétlenül van kiretusálva vagy photoshoppolva, alapból olyan ruhákban van a fotókon, amik takarják a teste nagy részét, illetve smink, barnító, effekt stb. amiket minden magazinos fotósorozathoz alkalmaznak. Na meg azt is vegyük figyelembe, hogy ezek a fotók lehet jó pár hónappal korábban készültek, bár én amúgysem látok nagy különbséget eközött és a paparazzi képek között, egyszerűen csak jobb formában van.
Ezzel az erővel, akkor minden második celebet kétszínűnek lehet nevezni, mert fotósorozatokon jobban néznek ki, mint paparazzi képeken. rolleyes.gif
Pont nem Camillába kötnék bele emiatt, mikor az instagram képeinek 90%-án filter és smink nélkül van. pardon.gif
Nem vagyok rajongója, úgyhogy nem elfogultságból védem, egyszerűen Camila az én szememben az egyik leg”igazibb” sztár, minden természetes rajta, tipikus “szomszédlány” és hihetetlen, hogy egyetlen fotósorozat miatt bele tudnak kötni... biggrin.gif
2021. augusztus 18. 21:15 #5
ComMD
ComMD
Hozzászólás: 874
Azonosító: 275859
Igyekszik kihozni magából a legjobbat, de nem tokeltes az alakja így sem ezért próbálja elfogadni a realitást. A mai világgal van a probléma és nem a kis testi hibákkal, vagy plusz kilókkal. A legtöbb lány küszködik az elfogadással és ha több ilyen celeb lenni aki hirdeti ezt a pozitív gondolkodást akkor példát mutatna és segítene sok emberen
2021. augusztus 18. 23:47 #6
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
lilla1, teljesen egyetértek.
Egy dolog heti szinten nyilatkozni arról, hogy fogadjuk el magunkat és ne engedjük a sztereotípiáknak, hogy tönkretegyék az önbecsülésünket (az egészséges mértékig teljesen igaza is van). A másik viszont az, hogy ezeket a bölcsességeket valódi tettekkel is hangoztatnia kéne a tizenéves korosztálynak, akik felnéznek rá. Ha tényleg elfogadja magát úgy, ahogy van, akkor merje is vállalni azt a természetes narancsbőrt vagy súlyfelesleget, ami minden földi halandónak van valahol a testén. Merjen egy olyan címlapot is kiadni a kezei közül, amin valóban nem tökéletes a bőre, vékonyabbak a combjai, stb. Akkor igazán fel lehetne nézni rá, nemcsak a száját jártatná, és nem lenne szükség rá, hogy folyamatosan a teste elfogadásáról beszéljen.
2021. augusztus 19. 00:00 #7
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Azonosító: 162834
Idézet
Én is elfogadom magam, viszont ha egy magazin címlapján szerepelnék, akkor én is a legjobb formámat hoznám. Nem feltétlenül van kiretusálva vagy photoshoppolva, alapból olyan ruhákban van a fotókon, amik takarják a teste nagy részét, illetve smink, barnító, effekt stb. amiket minden magazinos fotósorozathoz alkalmaznak. Na meg azt is vegyük figyelembe, hogy ezek a fotók lehet jó pár hónappal korábban készültek, bár én amúgysem látok nagy különbséget eközött és a paparazzi képek között, egyszerűen csak jobb formában van.
Ezzel az erővel, akkor minden második celebet kétszínűnek lehet nevezni, mert fotósorozatokon jobban néznek ki, mint paparazzi képeken. rolleyes.gif
Pont nem Camillába kötnék bele emiatt, mikor az instagram képeinek 90%-án filter és smink nélkül van. pardon.gif
Nem vagyok rajongója, úgyhogy nem elfogultságból védem, egyszerűen Camila az én szememben az egyik leg”igazibb” sztár, minden természetes rajta, tipikus “szomszédlány” és hihetetlen, hogy egyetlen fotósorozat miatt bele tudnak kötni...

De ha retusálva van valaki, az nem a legjobb formája, mert az nem ő, hanem egy mesterséges dolog. A kép van megszerkesztve, az ő formája attól még nem olyan. Nem azért neveztem kétszínűnek, mert a fotósorozatokon jobban néz ki, hanem mert azt állítja most már feltűnően sokszor, hogy elfogadja magát és ennek ellenére még sem vállalja a valós testét.
2021. augusztus 23. 15:00 #8
moonlightgrande
moonlightgrande

Státuszthey see a demon, i see an angel
Hozzászólás: 933
Csatolások: 59
Azonosító: 265915
Nem tudom mi ez a sok utálat, ami ezt a lányt halmozza el. Máskor meg az lenne a baj hogyha például az instagram képei mint túl lennének retusálva, filterezve, sminkelve. Nézzetek már előbb körül ezeken az oldalokon, nem csak a fotózásokon készült képei léteznek, amiket mindenféle oldal rak ki.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok