Thalía @ Celebrates Her First Year Of Conexion Thalia Radio Show
2008. március 25. 20:16
Ezt valaki törölje ki szerintem, mert eltévedt üres post...
2008. március 25. 21:05
|
RuMsZeSz |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.07.22. Hozzászólás: 1669 Csatolások: 20827 Azonosító: 35303 offline
|
Eredetileg én indítottam a témát és a képeket is feltöltöttem, de épp akkor, amikor lehalt a szerver. Vagy nem tudom mi bolondult meg.
Mindegy, feltettem ismét a képeket.
2008. március 25. 21:15
Idézet(Kata159 @ 2008. March 25. - 21:08)
Köszi szépen, furi Thali haja, de szép.
Csak vki csatolja is hozzá.
köszi
Csak vki csatolja is hozzá.
köszi
Nekem nem tetszik ezeken a képeken... nagyon elõnytelenek, meg a beállítás is rossz.
2008. március 26. 12:21
Idézet(Virgogirl @ 2008. March 26. - 10:52)
Nagyon szép csaj, de egy kicsit megöregedett, meg is hízott a baba után... Ez a ruha viszont nem áll jól neki, sajnos. 
Szerintem semmi baj nincs vele, csupán annyi, hogy ezek a képek borzalmasra sikerültek.
2008. március 26. 13:54
Idézet(bestiak @ 2008. March 26. - 12:48)
Semmi borzalmas nincs Thaliaban sem az alakjában! Nagyon is csinos és nincs meghízva egyáltalán! Az offolást meg fejezzétek be!

Azt hittem arra való ez a fórum, hogy megbeszéljük a képeket. Ne aggódj, ide sem írok többet.
2008. március 26. 15:35
|
RuMsZeSz |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.07.22. Hozzászólás: 1669 Csatolások: 20827 Azonosító: 35303 offline
|
Idézet(ZTM @ 2008. March 26. - 13:54)
Azt hittem arra való ez a fórum, hogy megbeszéljük a képeket. Ne aggódj, ide sem írok többet.
Nem tudom, hogy ez mennyit számít, de engem nem zavar. Sõt! Örülök is annak, hogy itt beszélgettek. Ugyanis szerintem is erre való a fórum, hogy közzétegyük és megvitassunk képeket.
2008. március 26. 19:49
Idézet(bestiak @ 2008. March 26. - 12:48)
Semmi borzalmas nincs Thaliaban sem az alakjában! Nagyon is csinos és nincs meghízva egyáltalán! Az offolást meg fejezzétek be!

Szerintem meg nem mondtak semmi rosszat, nem tudom mért kell lekiabálni õket ok nélkül....
Köszi a képeket, tényleg hízott 1 picit, de úgyis hamar visszanyeri az alakját.
2008. március 26. 22:25
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet(bestiak @ 2008. March 26. - 11:48)

bestiak, szeretnél modi lenni? megoldható, lemondok a javadra...
nem történt itt semmi off, amíg a témához kapcsolódik a beszélgetés addig nyugodtan lehet folytatni, mert valóban erre való a fórum
2008. március 26. 23:07
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Idézet(szavy @ 2008. March 26. - 22:25)
bestiak, szeretnél modi lenni? megoldható, lemondok a javadra...
nem történt itt semmi off, amíg a témához kapcsolódik a beszélgetés addig nyugodtan lehet folytatni, mert valóban erre való a fórum
Akkor én folytatnám az offolást....,ha te mondod!!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: