Pussycat Dolls Presents Girlicious Promo Pictures
2008. március 25. 11:25
|
Csajszee666HQPrincesse™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.08. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 5400 Azonosító: 24298 offline
|
Alexis Pelekanos, Carrie, Cassandra, Charlotte, Charlye, Chrystina Sayers, Ilisa Juried, Jamie, Jenna Artzer, Keisha, Kristin, Megan, Natalie M., Nichole C., Tiffanie + Robin Antin
1 felhasználónak tetszik:
xBlondie
2008. március 25. 11:28
|
Csajszee666HQPrincesse™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.08. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 5400 Azonosító: 24298 offline
|
Robin Antin, aki a PCD-t alapította és most új tagokat keres a Girlicious nevû csapatba, ezek közül a lányok közül fogja 3 alkotni a csapatot. 
Már csak 6 versenyzõ van: Nichole, Charlye, Natalie, Carrie, Chrystina és Tiffanie
Már csak 6 versenyzõ van: Nichole, Charlye, Natalie, Carrie, Chrystina és Tiffanie
2008. március 25. 11:32
Idézet(Csajszee666 @ 2008. March 25. - 11:28)
Robin Antin, aki a PCD-t alapította és most új tagokat keres a Girlicious nevû csapatba, ezek közül a lányok közül fogja 3 alkotni a csapatot. 
wow, nem is tudtam
köszi
2008. március 25. 11:39
Idézet(Csajszee666 @ 2008. March 25. - 11:28)
Idézet(Chyntya @ 2008. March 25. - 11:32)
wow, nem is tudtam
köszi

köszi
hát én sem tudtam
köszi a képeket.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.