Thomas Markle Jr. szerint Meghan nem volt jó választás Harry herceg számára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sekélyesnek nevezte Meghan Markle-t féltestvére
2021. augusztus 10. 10:20
|
|
VadAlmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.11.21. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 273830 offline
|
Megánnál már csak ezek a noname megmondó családtagok visszataszítóbbak, akik háromszor találkoztak vele életében, de nem restek felmászni a hátán egy valóságsóba, hogy aztán megköpdössék.
2021. augusztus 10. 11:03
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Annyira unalmas már hogy egyesek nm képesek elfogadni es továbblépni, mert igenis Meghan-nak összejött az ami nekik nem. S mi ha sekélyes? Mi van akkor ha nárcisztikus? A lényeg hogy Harrynek így kell ahogy van.
2021. augusztus 10. 17:38
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Őszintén, én nem tudok Meghanre rossz szájízzel gondolni. Azok a dolgok, amiket általában tesz és mond, mennyit jótékonykodik és milyen dolgokra figyel, az nekem szimpatikus. Gyerekkora óta ilyen. A beszéde miatt nem illett ő az angol királyi családba. Ott ahol mindent csendben, háttérben intéznek, nem csinálnak mást, mint szépen mosolyognak és eseményeken szerepelnek. Igen, tudom ő vállalta be először, de basszus, ha a párom családja vagy valami PR-os, azt mondja, hogy vegyek vissza a természetemből úgy 50%-ot, hát én sem lennék boldog.
A családja meg kész vicc. Évek óta keres azon, hogy őt hordja le mindennek. Egyedül az anyja normális, Dorina.
A családja meg kész vicc. Évek óta keres azon, hogy őt hordja le mindennek. Egyedül az anyja normális, Dorina.
1 felhasználónak tetszik:
feyre
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.