A színésznő nemrég posztolt arról, hogy megszületett kislánya, Oonagh Paige.
A teljes cikkhez kattints ide!
Amber Heard a kislányáról: "Én csak az anya és apa vagyok - ő a főnök"
2021. július 19. 12:22
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Érdekes, Cameron Diaz hasonlóképpen lett anya, mégse a béranya által épphogy kihordott gyerekkel haknizott. Ez a szerencsétlen ezzel akar jobb színben feltűnni a médiában. Depp-et nem kedvelem, de amit ez a nő leművelt vele..tönkretette a karrierjét. Olyan hideg, semmibe tekintő nézése van, ijesztő.
2021. július 19. 12:49
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Érzelmileg teljesen instabil, nem is értem, hogy jutott eszébe, hogy most ő gyereket akar, de manapság már egy csettintésre el lehet intézni, hogy gyereke legyen az embernek.
2021. július 19. 14:03
|
homervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 134354 offline
|
Részvétem a kisbabának. Szörnyű élete lesz.
Talán ha anyuci sokszor lepasszolja majd dadusoknak, akkor egy kicsit normalizálódhat a helyzete.
Sajnos tudom milyen egy nárcisztikus személyiség zavaros anyával felnőni. Nem lesz egy leányálom.
Talán ha anyuci sokszor lepasszolja majd dadusoknak, akkor egy kicsit normalizálódhat a helyzete.
Sajnos tudom milyen egy nárcisztikus személyiség zavaros anyával felnőni. Nem lesz egy leányálom.
2021. július 19. 15:06
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Remelem hogy a gyereke miatt pozitivan fog valtozni en mar nem fogom most elitelni mindenki kepes a valtozasra (ettol meg nem nullazodik le hogy mit csinalt a multban ) ha valami akkor egy gyerek talan a jo utra tudja vinni
2021. július 20. 20:04
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Hánynom kell ettől a hiénától
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: