A két híresség együtt jelent meg egy partin, sokak szerint akár szerelem is lehet köztük.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kézenfogva fotózták Demi Lovatót és Noah Cyrust
2021. július 05. 12:41
Én örülnék neki, ha együtt lennének, szerintem aranyosak lennének együtt, de nem valószínű hogy ez a helyzet. Csak egy pillanatra fogták meg egymás kezét, szóval inkább arról lehetett szó, hogy nem akarták egymást elveszteni a kavalkadbán.
2021. július 05. 14:09
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Sztem csak barátok, ahogy shotya is írta valószínű, hogy azért fogták meg egymás kezét, mert nem akarták elveszíteni egymást + sztem barátok is megfogyhatják egymás kezét, én is mentem már barátnőmmel kézenfogva úgy hogy mindketten heterók vagyunk...
2021. július 06. 09:28
|
|
CydoniaOnThe Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.02. Hozzászólás: 331 Csatolások: 0 Azonosító: 277863 offline
|
beteg egy világ, már nem csodálkozunk semmin! nem baj, pusztul is nemsokára!
2021. július 06. 09:44
|
|
magicalwomen19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.07.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 294236 offline
|
Ez nem azt jelenti,hogy együtt is vannak.
2021. július 06. 10:18
Angeska, undorító vagy…ezek bő ruhák, semmit nem tudsz megállapítani az alakjából egy olyan pólón meg nadrágon át, ami kétszer nagyobb, mint az ő mérete…De ha meg is lenne hízva sem lenne vele semmi baj, elég elkeserítő, hogy még mindig az a szint néhány embernél, hogy ilyen megjegyzéseket tesznek, főleg egy étkezési zavaros emberre.
2021. július 06. 12:00
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Angeska: direkt hord nagyobb cuccokat szerintem hogy ne ezen csámcsogjanak, de mégis így is mindig sikerül a súlyába belekötni ami undorító főleg egy olyan embernél aki köztudottan küzd a súlyával évek óta. Sok mindenért lehet bántani, de alap tisztelet nem olyanért bántani amiről nem tehet (meg ha tehet is nehezen megy neki az hogy lefoggyon)
2021. július 06. 14:25
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (Christay @ 2021.07.06. 11:21)
Valamiért a Padödö jutott eszembe
Akkor nem vagy egyedül.
Jó kis 90-es évek feelingje van a képnek.
2021. július 09. 23:42
Nagyon humoros vagy, de tényleg…Megérdemelnéd, hogy ha csak egy napot is de egy étkezési zavarral kelljen élned, hogy átérezd a súlyát annak, amit beszélsz. K*rvára megérdemelnéd.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: