Demi Lovato őszintén vallott az érzéseiről, és arról, miképpen érinti az életét a nembináris változás.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovatót zavarja, hogy még mindig nőnek tartják
2021. június 18. 13:47
Istenem ez a cím már megint…Egy szóval nem mondott olyat, hogy zavarja, csak annyit mondott, hogy furcsa érzés mikor az emberek azt mondják rá, hogy she/her, de van hogy ő is elrontja és megérti, hogy az embereknek hozzá kell szokni. Még külön ki is emelte, hogy szeretné, ha bizonyos esetekben továbbra is női jelzőket használnának rá, pl. bitch, cowgirl.
2021. június 18. 14:37
ComMD: ott kezdődik a történet, hogy a bitch nem a kurvát jelenti, és az amerikaiknál ez egy nagyon népszerű slang, mindenki használja, Demi pedig szeretné ha használnák rá továbbra is, mert szereti mint slanget. A cowgirl-t pedig arra hozta példának, hogy vannak bizonyos helyzetek, mikor választani kell, pl. a cowgirl is ilyen, mert inkább használja azt, mint a cowboy-t, azt pedig nem lehet mondani, hogy “cow-human”, mint semleges jelző, mert hülyén hangzik.
2021. június 18. 15:11
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
szegeny, mostanra mär teljesen "elmentek näla otthonrol" ...
2021. június 18. 16:34
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Én leginkább annak örülnék, ha lecsillapodna ez a helyzet. Alapvetően én egy vállrándítással elintézem, ha valaki nyilatkozik a szexuális beállítottságáról (mindössze azért, mert számomra ez a természetes, ha mindenki önmaga), de a felesleges egymásnak ugrást sose fogom megérteni. Aki mélységesen elítéli és támadja őket, annak csak olaj lesz a tűzre akár csak a megemlítés is, aki meg az ellenkező oldalt képviseli, csak magát idegesíti, ha nem sikerül megváltoztatnia az ellenzők véleményét. Szerintem azt is el kéne fogadni, hogy soha nem fogja mindenki elfogadni/megérteni/természetesen kezelni őket és mindenki sokkal nyugodtabb lenne. Ugyanakkor a "követeléseket" maximálisan megértem és szerintem is mindenkit megilletnek ugyanazok a jogok, amiért érdemes is harcolni. Remélem sikerül nekik, de azt hiszem azt a részét is fontos lenne elfogadni, hogy mindig lesznek ellenzők. Bár ellenzők alatt nyilván nem azokat az embereket értem, akik már a tettlegességig is elmennek vagy verbálisan nyomdafestéket nem tűrően nyilatkoznak, de ők meg az élet minden más területén is ilyenek, úgyhogy elsősorban nem rájuk gondoltam.
2021. június 18. 19:06
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
ez sose fog eltunni ha csak tenyleg nem vagy biztos benne nokent fogod jellemezni azt aki nonek nez ki, ugyanugy mint ha a hajszint azt latod azt fogod mondani amikor jellemezel valakit. a she/he is olyan hogy miota angol van ezt hasznaljak hiaba jonnek azzal hogy a they is hasznalt attol meg mindig is az lesz hogy akit nonek latnak azt egybol she-zel a ferfit he-zel ha tobbes szamu vagy nem tudod a nemet akkor meg they. Tiszteletben tudom tartani ha valaki they/them-et hasznalja ugy is fogok beszelni rola, de azt is megertem ha valakinek ez nem all ra a nyelvere es nem erti
2021. június 18. 21:26
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Engem meg ő zavar, hogy minden héten előáll valami agymenéssel. Évek óta ezekkel haknizik. Kit érdekel? Unalmas.
2021. június 19. 11:03
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Én simán poot lovato-nak hívom
2021. június 19. 14:04
Nem tudom,mi lett mostanság a sztárvilággal,de egyre betegebb..
2021. június 19. 17:14
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Kezd olyan lenni, mint aki a svédsztalnál válogat. Most már hívják őt nyugodtan they-nek, de azért a bitch meg a cowgirl tetszik neki, az jöhet... És erről cikkek meg posztok születnek a nemzetközi médiában, mintha annyira lényeges lenne. Eldöntötte, hogy ő most már nem nő, akkor ezzel a téma lezárva és ne lovagoljon már rajta még hónapokig.
2021. június 20. 08:44
|
|
VadAlmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.11.21. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 273830 offline
|
Demi téved, hiszen a múltkor itt pár nagyokos fanja már szétosztotta a nemlévőt, hogy ő nem azt mondta, hogy "nem nő", és továbbra is elfogadja, ha így utalnak rá. :]
Egyébként részemről én nem tartom nőnek, szóval efelől nyugodt lehet.
Egyébként részemről én nem tartom nőnek, szóval efelől nyugodt lehet.
2021. június 20. 13:26
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Gondok vannak a toronyban.
Nekem úgy tűnik, hogy ezt csak azért csinálja, hogy mindenki róla beszéljen és ezzel szerintem azt is megalázza aki tényleg nembináris.
Nekem úgy tűnik, hogy ezt csak azért csinálja, hogy mindenki róla beszéljen és ezzel szerintem azt is megalázza aki tényleg nembináris.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: