A reality-sztár a családi sorozatban árulta el, hogy másodjára sem sikerült a vizsga.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kim Kardashian másodjára sem ment át a jogi vizsgáján
2021. június 11. 15:44
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Én is pont korona vírus alatt vizsgáztam és sikerült.. több hónapot tanultam ra, és rengeteg probléma mellett..,egy szülinap meg a partik nem kifogás arra hogy nem mész át a vizsgán.
2021. június 12. 10:01
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Reméljük, hogy nem csak kifogásokat keres, és harmadjára már át fog menni. Nem követem az életüket, de szerintem becsülendő, hogy 40 évesen, milliókkal a zsebében visszaült az iskolapadba, és szerintem jót tenne neki, ha megmutathatná, hogy van egy kis esze. Már ha tényleg van és tényleg elvégzi a jogot.
2021. június 12. 11:32
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Nem való jogásznak vagy ügyvédnek. Nem elhivatott, csak fel akar mutatni valamit, amivel büszkélkedhet. Tele van pénzzel, de észt nem tud vele venni. Ideje, mint a tenger, van pénze arra, hogy mindent elintézzenek helyette, az nem kifogás hogy jött a vírus. Ha megült volna otthon a fenekén, akkor nem kapja el, de nyilván ment a buli ezerrel.
2021. június 12. 14:10
|
|
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline
|
bestdamnfan Én is elkaptam, pedig otthon ülő típus vagyok, és elveszítettem az édesapám a covid miatt, aki még fiatal volt, pedig ő még annyira sem szeretett bulizni, mint Én.Ez nem feltétlenül azon múlik, hogy ki mennyit bulizik... csak ezt akartam, emiatt nem szabad senkit hibáztatni.
2021. június 12. 16:50
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Hat az biztos hogy ideje mint a tenger.. van ki bevásároljon helyette, főzzön, takarítson, dadák serege vigyázik a gyerekekre, ráadásul magántanárokat is felfogadott hogy felkészitsék őt. A születésnapját is partiszervezők hozták össze, egyszóval mi volt az o dolga? Írni egy csekket
2021. június 12. 21:57
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Én megértem nekem is nehéz volt, akár mennyi segítséget is kap, egy 4 gyerekes anya, több cég és márka vezetője, sok munka kötelessége van és válás közben van. Persze ezerszer több lehetősége van mint az átlag embernek, de attól még mindenkinek vannak nehézségei
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: