Az énekesnő a Vogue videójában több korábbi megjelenését is számba vette és a súlyáról is beszélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez: "A súlyom mindig is sokat ingadozott"
2021. június 09. 22:25
|
Burka krisztinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.26. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 290151 offline
|
Sel olyan tökéletes
2021. június 10. 22:59
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Minden egyes ruhához van egy kis története: jó volt hallgatni, ahogy elmeséli.
Tetszett, hogy őszintén megosztotta az érzéseit a testével kapcsolatban. Nagyon sok dologban egyetértek vele, főleg azzal, hogy ennyi idősen már nem kell 18 évesként kinéznie az embernek. Nem mintha annyira idős lenne, de ez a "probléma" engem is elért nemrég, szóval át tudom érezni amit mondott. Valahol nem a legegyszerűbb elfogadni, de ez is a fejlődés része szerintem. Magabiztosnak lenni és büszkén viselni a korodat, valamint ezzel együtt elfogadni a változásokat, ugyanakkor továbbra is kihozni magadból a legtöbbet.
Az alkatunk nagyon egyforma, még az időnkénti enyhe súlyingadozásai is hasonlítanak az enyémekhez.
Talán ezért is érzem át ennyire, de tényleg nagyon inspiráló tud lenni ahogy elmondja a gondolatait és engedi átlagembernek láttatni magát.
Tetszett, hogy őszintén megosztotta az érzéseit a testével kapcsolatban. Nagyon sok dologban egyetértek vele, főleg azzal, hogy ennyi idősen már nem kell 18 évesként kinéznie az embernek. Nem mintha annyira idős lenne, de ez a "probléma" engem is elért nemrég, szóval át tudom érezni amit mondott. Valahol nem a legegyszerűbb elfogadni, de ez is a fejlődés része szerintem. Magabiztosnak lenni és büszkén viselni a korodat, valamint ezzel együtt elfogadni a változásokat, ugyanakkor továbbra is kihozni magadból a legtöbbet.
Az alkatunk nagyon egyforma, még az időnkénti enyhe súlyingadozásai is hasonlítanak az enyémekhez.
2021. június 21. 20:55
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
A testsúly ingadozása teljesen átlagos dolog egy embernél, viszont egy híresség esetében sokkal több visszajelzés érkezik ezzel kapcsolatban. Sajnálom, hogy olyan sok helyen lehet olvasni, hogy Selenát "kövérnek" titulálják, mikor a testsúlyával semmi probléma nincsen. Mindig is gyönyörű volt, most is az. Emellett minden tiszteletem az övé, amiért a betegségével is megküzd.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: