Starity

Dove Cameron: "Úgy éreztem, nem fogják elfogadni, hogy biszexuális vagyok"

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. május 31. 16:04 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Interjúban mesélt arról a sztár, hogy miért határozott úgy, megosztja rajongóival identitását.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. május 31. 16:27 #2
- törölt felhasználó -    
Mindenkinek tiszteletben kell tartani a dolgait, legalábbis én így érzek ezek iránt a bevallások iránt. Én a betegségemet vallottam be ország-világ előtt. Mondjuk nem lettem népszerűbb tőle! smileeee.gif
2021. június 01. 11:54 #3
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Már egy hetero ember se lesz lassan annyian valják be hogy leszbik, melegek, bi-k. Nagyimnak elég érdekes vélemény volt (kicsit szabad szájú volt szegényke) ő mindig azt mondta erre nem vagy te bi csak szeretsz lefeküdni mindenkivel aki megáll és nem tudod eldönteni melyik a jobb
2021. június 01. 12:58 #4
Nina Dobrev Fan
Nina Dobrev Fan

StátuszTake my breath away And make it last forever
Hozzászólás: 704
Azonosító: 158625
Már kicsit unalmas hogy minden második "sztár" coming outol. Nincs bajom azzal ha valaki meleg vagy biszexuális vagy bármi más, nekem is van meleg barátom és lezbikus barátnőm is.
Nekem azokkal van bajom akik csak divatból vallják magukat annak. Ezzel sokat ártanak azoknak akik ténylegesen mások.
2021. június 01. 15:39 #5
cdamnverss
cdamnverss
visszatérő vendég

Státuszgold cage; hostage to my feelings
Hozzászólás: 312
Csatolások: 10
Azonosító: 284914
Sokan még mindig nem értik meg, hogy coming out-olni mennyire stresszes, lelkileg sokakat felemésztő dolog. Kell hozzá sok minden, hogy biztonságban érezd magadat abban a testben, azzal az identitással, amivel rendelkezel - az egyik pedig az elfogadás: ez pedig sok mindenkinek nem adatik meg.

Nem értem, mi alapján mondja bárki azt, hogy Dove (de igazából bármely másik híresség) „divatból” coming out-ol. El lett olvasva az idézet, miszerint „úgy éreztem, nem fognak elfogadni”? Attól még, hogy ország-világ által ismert hírességekről beszélünk, ne felejtsük már el, hogy nekik is vannak érzéseik, amelyeket nem csak, hogy bunkóság, de egyenesen gonoszság figyelmen kívül hagyni. Ha Ő úgy érezte, hogy korábban nem volt itt az ideje, akkor ki és milyen alapon mondja meg, hogy ez a folyamat, amelyen átesett „unalmas” vagy „divatból történik”? Sokkal, de sokkal egyszerűbb és szebb lenne a világ, ha ahelyett, hogy mindenféle sértő megjegyzéssel illetnénk a másikat, inkább arra törekednénk, hogy megpróbáljuk megérteni egymást; főleg azokat, akik a társadalom szemében „mások” és inkább kiközösítve vannak, mintsem meghallgatva.

Egyébként pedig nem véletlenül mondják, hogy a biszexuális személyeknek a legnehezebb és legmegterhelőbb bevallani a nemi identitásukat. Mindig ott lesznek az olyan kommentek, mint amit rosa82 nagymamája is mondott (nem személyeskedésből írom, félreértés ne essék) – hogy döntésképtelenek és / vagy szexmániások. Ennél távolabb nem is lehetne állni az igazságtól, és remélem, hogy lassacskán azért rájönnek az emberek, hogy nem kéne ennyire elfogadottnak lennie a bifóbiának, LGBTQ+ közösségen kívül és belül egyaránt. Ez az, ami igazán sértő – amikor még az a közösség is figyelemhajhásznak, minden kapcsolatodban a megcsaló félnek, illetve a korábban leírt döntésképtelennek és szexmániásnak titulál, amely elvileg az elfogadás helye, és te is részese vagy.

Visszatérve a témához: örülök, hogy Dove eljutott arra a pontra az életében, ahol úgy érezte, biztonságos ezt megosztania mindenkivel. Remélem, hogy boldog így a bőrében, és minden jól alakul számára. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: heecasso, lyra, feyre
2021. június 03. 15:24 #6
CydoniaOnThe Mars
CydoniaOnThe Mars
visszatérő vendég
Hozzászólás: 331
Azonosító: 277863
Édesem! Mitől féltél, hiszen lassan már betiltják a heteroszexualitást.
1 felhasználónak tetszik: szavy
2021. június 03. 21:30 #7
Ariella2001
Ariella2001

StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
Hozzászólás: 1170
Azonosító: 229442
Engem csak az döbbent meg, hogy megint át lett szabva az arca lol. Ez a lány a coming out-tal sem békülhetett ki magával, ha állandóan máshogy néz ki.
Amúgy tudom, hogy a kérdés nem nekem szólt arra vonatkozóan, hogy honnan veszi a kommentelő, hogy divatból csinálja... well, eddig csak férfiakkal voltak (legalábbis felvállalt) kapcsolatai, és persze a magánéletébe nem látunk bele, de valami kiszivárgott volna. Sokan közkedveltebbek akarnak lenni, az előttem szólónak igaza van, ma már lassan akkor leszel "normális" ha a saját nemedet szereted, vagy minimum mindkettőt. Ami amúgy nevetséges, de sajna ténylegkezdünk átesni a ló túloldalára. Állandóan dobálóznak az emberek, hogy "jaj, miért mondana ilyet divatból, hisz megerőltető neki is, bántani fogják"... emberek. Rengeteg színész valóban úgy húzott le több évtizedet a szakmában, hogy nem lehetett tudni, hogy meleg. Nem az volt, hogy titkolózott, pusztán nem osztott meg valamit az életéből. Amikor megosztotta, mi lett? Semmi. Hollywood színészeinek majdnem a fele meleg, ne csináljunk úgy, mintha Dove Cameron, Disney színésznő, és a szomszéd Rita megítélése ugyanaz, ha azt mondja, biszex. Mert nem. A színészek sok olyan dolgot tesznek és mondanak, ami nem igaz, csak azért, hogy az emberek szeressék őket, vagy azért tesznek dolgokat, hogy megosztóak legyenek és beszéljenek róluk.
És valóban, lassan minden színész meg zenész coming outol, mert az a fura, ha nem teszi. Emlékszek anno Shawn Mendes ellen mekkora karaktergyilkosság ment, mikor azt merte nyilatkozni, hogy ő nem meleg, és szeretné, ha abbahagynák az emberek az erről szóló pletykákat, és jött a duma, hogy utálja a melegeket...
Kell az, hogy legalább biszex legyél, mert ha az vagy, lehetsz férfiakkal úgy, hogy kvázi nem bélyegeznek meg.
1 felhasználónak tetszik: szavy
2021. június 04. 07:52 #8
VadAlma
VadAlma
visszatérő vendég
Hozzászólás: 471
Azonosító: 273830
Mondjuk megértem, a nonbájneri meg a pánszex korában elég búmer dolog mezei biszexnek lenni. biggrin.gif
Sokkot mondjuk csak attól kapnék, ha valamelyik cölöp bevallaná, hogy ciszheteró, és nem szégyelli.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok