Megjelent a Lucifer folytatása május 28-án, reggel kilenckor, a Netflixen, amire milliók voltak kíváncsiak világszerte.
A teljes cikkhez kattints ide!
#Kritika: A Lucifer legjobb részeit láthattuk a folytatásban
2021. május 29. 15:12
|
|
Caroline Salvatoreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.18. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 270958 offline
|
De jó volt olvasni ezt a cikket, nagyon igényes és minden fontos részlere kitért.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2021. június 02. 22:33
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Csodálkoztam isten ábrázolásán. Én inkább egy ilyen hippi mindenkit szerető embernek képzeltem el. De szerintem nagyon jól poenosan bemutatták hogy minden családban van gáz és hogy ez milyen hatással lehet a gyerekekre hisz mind 3mon látszik valamiyen szinten az ahogy felnevelték. Nekem ami idegesített az Dan szenvedése bár sose bírtam a karaktert úgyhogy lehet hogy azért idegesített most is
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.