A színész ismét egy új területen próbálhatja ki magát, Willy Wonka eredettörténetében fogja alakítani a főhőst.
A teljes cikkhez kattints ide!
Timothée Chalamet új szerepben: ő lesz a fiatal Willy Wonka
2021. május 25. 17:24
|
|
cdamnverssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.12.20. Hozzászólás: 312 Csatolások: 10 Azonosító: 284914 offline
|
Még mindig semmi értelmét nem látom annak, hogy ez a film egyáltalán elkészül, és már a múltkori cikk alatt is leírtam a színészválasztásról a véleményét. Timothée kétség kívül tehetséges színész, de elég lelombozó, hogy lassan már csak őt és hasonló cipőben járó társait lehet látni, ha egy tinédzser fiú / fiatal felnőtt férfi szerepéről beszélünk. Számtalan feltörekvő, legalább ennyi tehetséggel bíró színész vár egy ilyen lehetőségre, és kár látni, hogy nem tudnak érvényesülni.
2021. május 25. 18:58
|
|
tonhalszendvicsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.09. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 290751 offline
|
a mai napig nem különösebben értem ezt az őrületes hype-ot körülötte. átlagosan jó színész, számomra semmi extra az alakítása pedig láttam már jó pár filmben, de valamit mégis tud, mert magával tud rántani annyira, hogy kíváncsi legyek, mivel áll elő legközelebb. szvsz maga ez a kissé esetlen, de mégis jópofa, barátságos, 'relatable' személyisége az, amit annyira lehet brandelni. ezzel együtt értelmes, szimpatikus srácnak találom, de az utóbbi pár évben többször azon kaptam, hogy annyira intenzíven elém kerül mindenhol, hogy már szinte nem is lehet őt kikerülni. ez most az ő ideje, generációjának az egyik legfelkapottabbja, úgyhogy várhatóan rengeteg szerepben lesz látható = karrier és marketing szempontból ez mindenképpen jót tesz neki és a filmeknek is, tekintve az egyre növekvő rajongó tábort. maga a szóban forgó film nem izgat, Willy Wonka karaktere még kevésbé mivel az eredeti csokigyáras filmeket sem láttam soha, de lehet hogy Timmy miatt kíváncsiságból adok neki egy esélyt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: