Az olasz Måneskin rockzenekar Zitti E Buoni című dalával megnyerte a 65. rotterdami Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ez a dal nyerte a 2021-es Eurovíziós Dalfesztivált
2021. május 24. 13:05
A dalt már ismertem korábbról, de nem tudtam, hogy eurovíziós. Viszont nagyon örülök, hogy ők nyerték meg. Rock 'n' roll forever
2021. május 24. 13:38
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
Sajnos az idei show-ról lemaradtam, de a győztest dalt utólag meghallgattam, és igazán megérdemelte a győzelmet, borzasztóan tetszik. Viszont Flo Ridán nagyon meglepődtem most.
2021. május 24. 14:12
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
en a nagy poprajongokent odavagyok erte…. eszmeletlen! nem veletlenul van most megőrulve ertuk a fel vilàg. megerdemelt gyozelem. hosszu evek ota eloszot erzem azt hogy a zene gyozott es nem az orszàg.
2021. május 25. 09:55
|
|
heecasso✮ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.08.03. Hozzászólás: 1221 Csatolások: 11126 Azonosító: 279781 offline
|
nagyon örülök neki! testvéremmel együtt néztük, és már a fellépéseknél megállapítottuk, hogy a két rockbandának fogunk szurkolni. finnországnak egy kicsit jobban, de utólag rájöttünk, hogy tévedtünk, és a nyertes dal tényleg jobb lett egy kicsit. (nekem ugyan más dalok is tetszettek, de ő például szabályosan el volt keseredve, amikor a zsűri pontok után svájc lett az első, pedig az ő daluk is jó volt.)
2021. május 26. 13:29
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
reménykedtem, hogy ők nyernek, olyan kisugárzásuk és erejük volt a színpadon, hogy wow. végre egy olyan dal nyert, ami tényleg tetszik, damiano hangjába (és kicsit belé is) pedig szerelmes vagyok.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: