Olivia Rodrigo április elején jelentette be, hogy május 21-én érkezik debütáló albuma, mely a SOUR címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Albumpremier: Olivia Rodrigo - SOUR
2021. május 21. 14:19
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
A harom kislemez alapjan sokkal jobbra szamitottam, de egesz jo egy debutalo albumhoz kepest.
Ugy erzem elferhetett volna az albumon meg vagy 2 porgosebb dal a sok lassu, szomoru ballada mellett.
A jealosy, jealousy es a brutal tetszenek legjobban az eddig nem hallottak kozul + a traitor is eleg jo.
Ugy erzem elferhetett volna az albumon meg vagy 2 porgosebb dal a sok lassu, szomoru ballada mellett.
A jealosy, jealousy es a brutal tetszenek legjobban az eddig nem hallottak kozul + a traitor is eleg jo.
2021. május 23. 21:28
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
nekem nagyon tetszik az album, elképesztő milyen szépen fogalmazza meg dalait Olivia, illetve szerintem nagyon különlegesen használja a hangját. a legnagyobb kedvenceim az enough for you, a brutal és a jealousy, jealousy.
2021. május 25. 10:22
Amikor legelőször meghallottam a Driver Licence dalát, nagyon megszerettem, átéltem a fájdalmát. Nagyon vártam már az albumát, és annak ellenére, hogy ilyen fiatal, nagyon tehetséges. Szerintem jó lett az album, bár egy kicsit hasonlít Taylor Swifthez, mármint Taylor is az exeiről írja a legtöbb dalt, és úgy látszik Oliviának is csak ez megy, de nem szeretném ha más úgy értelmezné, hogy nem tetszik. Tetszik az album, csak egy kicsit sok, hogy az összes dal Joshuaról szól, és emiatt nem tudja magát túltenni a szakításon.
2021. május 31. 15:23
A tény, hogy a Spotify-t csak Olivia Rodrigo miatt újítottam meg!
De sok jó zene van rajta!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: