Starity

Albumpremier: Olivia Rodrigo - SOUR

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. május 21. 13:41 #1
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 1793
Csatolások: 71567
Azonosító: 265584
Olivia Rodrigo április elején jelentette be, hogy május 21-én érkezik debütáló albuma, mely a SOUR címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. május 21. 14:19 #2
feyre
feyre
visszatérő vendég

Státuszalways and forever
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 204
Csatolások: 0
Azonosító: 289007
A harom kislemez alapjan sokkal jobbra szamitottam, de egesz jo egy debutalo albumhoz kepest.
Ugy erzem elferhetett volna az albumon meg vagy 2 porgosebb dal a sok lassu, szomoru ballada mellett.
A jealosy, jealousy es a brutal tetszenek legjobban az eddig nem hallottak kozul + a traitor is eleg jo.
2021. május 23. 21:28 #3
the banshee
the banshee
lexi howard enthusiast

Státuszfocus on the good
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4554
Csatolások: 4469
Azonosító: 267596
nekem nagyon tetszik az album, elképesztő milyen szépen fogalmazza meg dalait Olivia, illetve szerintem nagyon különlegesen használja a hangját. a legnagyobb kedvenceim az enough for you, a brutal és a jealousy, jealousy. wub.gif
2021. május 25. 10:22 #4
- törölt felhasználó -    
Amikor legelőször meghallottam a Driver Licence dalát, nagyon megszerettem, átéltem a fájdalmát. Nagyon vártam már az albumát, és annak ellenére, hogy ilyen fiatal, nagyon tehetséges. Szerintem jó lett az album, bár egy kicsit hasonlít Taylor Swifthez, mármint Taylor is az exeiről írja a legtöbb dalt, és úgy látszik Oliviának is csak ez megy, de nem szeretném ha más úgy értelmezné, hogy nem tetszik. Tetszik az album, csak egy kicsit sok, hogy az összes dal Joshuaról szól, és emiatt nem tudja magát túltenni a szakításon.
2021. május 31. 15:23 #5
- törölt felhasználó -    
A tény, hogy a Spotify-t csak Olivia Rodrigo miatt újítottam meg! smileeee.gif De sok jó zene van rajta! smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok