A színész Instagramon leírta, nem esik jól neki, hogy ennyire kritizálják életét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Henry Cavill levélben kérte rajongóit, hagyják békén a magánéletét
2021. május 18. 09:09
|
|
Angeskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 234680 offline
|
Milyen szuper kis bejegyzést írt, most még szimpibb lett! Én nem tudtam volna ilyen nyugodt maradni, elküldtem volna mindenkit a halál f@szára..!!
(Pedig nyilvánvaló, hogy csak valami kis tinédzser nyomoroncok írogathatnak neki ilyen hülyeségeket, akiket még figyelembe venni is felesleges.
)
2021. május 18. 10:43
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Azért a rajongásnak is van határa. Gyerekekből talán kinézhető az ilyen szintű elvakultság, nem felnőtt nőktől. És még csodálkoznak a rajongók, hogy a kedvenceik inkább privátban tartják a magánéletüket. Őszintén szólva meglepődtem, hogy ilyen kommenteket kapott, hisz látszik, hogy okos nővel jött össze, és a legfontosabb, hogy ők boldogok.
2021. május 19. 13:47
|
|
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline
|
Nagyon kedvelem őt, szimpatikus, intelligens fiatalember, kevés ilyen ember van a szakmában. Remélem, hogy sikerrel jár ezügyben és leszállnak róla a rosszakarók.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: