Már egy ideje folytak a találgatások arról, hogy vajon folytatást kap-e a népszerű ABC sorozat, a Grace klinika. Az ABC végre pontot tett a találgatások végére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hivatalos: Újabb évaddal jelentkezik a Grace klinika
2021. május 10. 21:50
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18926 Csatolások: 19630 Azonosító: 168141 offline
|
Régen örültem már ennyire egy sorozat folytatásának.
Az utóbbi pár epizód miatt már kezdtem azt hinni, hogy tényleg vége lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Alysia
2021. május 10. 21:59
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Hat nem semmi , elkezdtem a sorozatot viszint aztán valahol az 5. Evadnal abbahagytam, de gratula nekik, mert ha berendelték az új sorozatot az azt jelenti hogy meg mindig sokan nézik.
Alysia
2021. május 11. 09:13
|
FormacioRetikularisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.11.03. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 283365 offline
|
Én imádom ezt a sorozatot, de mostmár elég lesz. A szereplők megöregedtek, és kicsit sem reális, hogy még mindig megy a kavarás az életükben, mintha meg mindig 25-30 évesek lennének. A legtöbb nagy kedvenc már leköszönt az évek során, ideje ezt megtenni a sorozattal is.
2021. május 11. 10:04
|
|
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 71567 Azonosító: 265584 offline
|
Idézet (rosa82 @ 2021.05.11. 07:34)
De mégis minek meddig akarják még húzni amíg a megmaradt alapszereplők nyugdijba mennek akkor kellett volna befejezni amikor shonda a nagy eszével kirúgta Patrickot
Nem tudom ezt honnan szedted egyébként, mert Isaiah volt az, akit kirúgtak.
Selz1992
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.