Starity

Úgy tűnik, Khloe Kardashian írt Tristan Thompson állítólagos szeretőjének

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. május 04. 11:42 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
A reality-sztár szerelméről ismét azt állítják, hogy hűtlen volt Khloe-hoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. május 04. 12:04 #2
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Szerintem nem kellett volna a modellnek ezt megosztani a nyilvánossággal azért mégis csak egy családról van szó hiába látszik hogy egy szemét alak ez a Tristan
2021. május 04. 12:06 #3
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Inkább négy fal között kellett volna mindegyik félnek tartani aztán úgy intézik ahogy akarják. Mindenkinek meg van a véleménye róla és khloenak akkor ott kellett volna hagynia amikor először megtudta hogy csalja, de ez akkor is személyes magán ügy
2021. május 04. 13:03 #4
ComMD
ComMD
Hozzászólás: 874
Azonosító: 275859
Jobban tennék az egészen ha alapból nyitott házasságban élnének , akkor nem kellene folyton megcsalásról beszélni. Legyünk őszinték NEKIK NEM VALÓ a monogámia.
2021. május 04. 13:05 #5
asdfgh00
asdfgh00
visszatérő vendég

StátuszMost éppen otthol vagyok a koronavírus miatt.
Hozzászólás: 118
Azonosító: 272253
Ezzel el is dőlt. Megcsalta. És meg is fogja. És meg is érdemli.

Innentől kezdve Khloé ne merjen úgy nyilatkozni magáról, hogy édesanya, mert nem az. Egy édesanya példát mutat a gyerekének, és nem hagyja, hogy bárki megalázza. Ráadásul ő közszereplő, minden róla írt cikk visszakereshető. Majd 13-14 évesen a lánya, a kis Tutu, aki 3 évesen még mindig pelenkás, az majd megnézheti, milyen nyomorult egy némber az anyja, akivel bármit meg lehet tenni.
Leszerepelt mindenki előtt, de a kis nyomorult, bigott fanjai úgyis elhisznek majd neki mindent, amit bemesél nekik Khloé.
2021. május 04. 13:07 #6
ComMD
ComMD
Hozzászólás: 874
Azonosító: 275859
Mindegyik Kardashian lánynak a kapcsolata megcsalással, nemátváltással és csúnya válással végződik. A férfiak inkább lelépnek tőlük ...egyszerűen ezek a csajok nem tudnak megtartani egy férfit sem.
2021. május 04. 13:12 #7
asdfgh00
asdfgh00
visszatérő vendég

Nem kell senkit se megtartani, aki valóban szeret, az úgyis marad, aki meg nem, az megy. Rosszul gondolod ComMD.
2021. május 04. 13:15 #8
asdfgh00
asdfgh00
visszatérő vendég

"Szerintem nem kellett volna a modellnek ezt megosztani a nyilvánossággal azért mégis csak egy családról van szó hiába látszik hogy egy szemét alak ez a Tristan"

Család? Mégis mióta? Apuci össze-vissza kefél, anyuci meg egy kétlábon járó önbizalomhiány, aki képes mindent eltűrni és lenyelni.

"Jobban tennék az egészen ha alapból nyitott házasságban élnének , akkor nem kellene folyton megcsalásról beszélni. Legyünk őszinték NEKIK NEM VALÓ a monogámia."

Én se élnék Khloé mellett monogámiában. Khloé nem nőies nő, az csak egy felvett szerep. Kylie és Kendall valóban nőies, és a két idősebb Kardashian lány is az, de Khloé nagyon férfias. Attól, hogy valaki műkörmöt visel meg szétműtetti magát, nem lesz nőies.
2021. május 04. 14:25 #9
deep dark night
deep dark night
új tag

StátuszI can see the paradise by the dashboard light
Hozzászólás: 86
Azonosító: 266735
Szerintem sem kellett volna újra összejönni egy olyan férfival, aki megcsalta őt. Senki nem érdemli meg, hogy megcsalják, de megérdemli, hogy legyen egy tisztességes szerető párja, aki jó apa figura. Azonban vannak ott olyan kommentek, amik felháborítóak. Ne nevezze magát anyának? Hány nő ment már vissza ahhoz, aki megcsalta? Sok! Azért mert ő közszereplő még nem kell tökéletesnek lennie! Valószínűleg a lánya miatt csinálta, hogy ne éljen az apja nélkül ... Igen becsulje magát az ember és, aki menni akar menjen, de ha ezt nem teszed meg még nem vagy szörnyű anya... Remélem talál valakit, aki tényleg megbecsüli őt es a kislányát is, mert ez a férfi nem teszi, hiába próbálja Khloe egyben tartani a családot
2021. május 04. 16:30 #10
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
Nem úgy volt, hogy ez az "instagram modell" jószándékból figyelmeztette csak Khloét az interneten, hogy a párja vele csalta őt, mikor közben együtt voltak? Most meg privát üzenetek posztolásával akar még nagyobb ismeretséget szerezni magának...
2021. május 04. 17:44 #11
asdfgh00
asdfgh00
visszatérő vendég

@deep dark night

Nem, nem a lánya miatt tette.
Attól, mert egy nő elválik egy férfitől, az nem egyenlő azzal, hogy nem lesz apja. Valakinek akkor nincs apja, hogyha az apja meghal. Ha meg ahhoz, hogy egy apa foglalkozzon a lányával, az kell, hogy ott éljen vele egy fedél alatt, az már régen rossz.

Khloé mindig is egy önző dög volt, fél, hogy a maszkulin fejével és testvével nem talál magának csávót.
2021. május 04. 19:46 #12
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég

StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
Hozzászólás: 423
Azonosító: 276094
Megérdemli Khloe. Nem is a palija szánalmas mar hanem ő maga.
2021. május 04. 19:50 #13
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég

StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
Hozzászólás: 423
Azonosító: 276094
Ha újra visszafogadja,nem a lánya miatt,hanem maga miatt,mint ahogy eddig is tette. Az én szüleim majdnem 20 év után váltak el,mert apam ugyanezt csinálta,csak annyi a különbség,hogy anyukám egyből kidobta,és nekem ezzel mutatott példát,hogy milyen erős nő,pedig mi hétköznapi emberek vagyunk,ő meg milliárdos celeb,ezzel inkább mar a kislányt is alázzák
2021. május 04. 20:01 #14
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
asdfgh00, nagyon jól megfogalmaztad, hogy milyen nő is ő valójában. Még szánalmasabb, hogy azt hangoztatja, hogy a gyereke érdekében hagyja magát lábtörlőnek használni, miközben csak a saját látszólagos boldogsága számít neki.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok