Starity

Az IZ*ONE rajongói több száz millió forintot gyűjtöttek össze

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. április 25. 15:15 #1
heecasso
heecasso

Státuszi could give you the world, but you'd poison the seas
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1221
Csatolások: 11128
Azonosító: 279781
Az IZ*ONE rajongótábora még mindig nem dolgozta fel a banda feloszlásának hírét: adománygyűjtésbe fogtak annak érdekében, hogy együtt tartsák a lányokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. április 25. 21:23 #2
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég

StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
Hozzászólás: 423
Csatolások: 0
Azonosító: 276094
Xddd eleve ez a lényege az ilyen csapatoknak,a rajongok tudták,tisztában voltak ezzel a ténnyel,akkor most dolgozzák fel. Különben is a lányok saját kiadójuk biztos hogy nem egyezik bele,most már visszaakarjak őket kapni,és amúgy is az egész produce egy nagy csalás volt,tegyék össze a két kezüket a wizoneok hogy eddig eljuthatott a csapatuk. Ha annyira szeretik őket támogassák a munkájukat ez után is,bár sok reményt nem latok,az egyetlen ténylegesen sikeres produce gyakornok az talán Chungha
2021. április 25. 22:49 #3
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Státusz"you keep dancing with the devil...one day he's gonna follow you home"
Hozzászólás: 17200
Csatolások: 193110
Azonosító: 270554
Idézet
...az egyetlen ténylegesen sikeres produce gyakornok az talán Chungha.

Kang Daniel, Kim Se Jeong, Somi, Soyeon, Doyeon etc have left the chat.

A cikkre reagálva, én nem is kifejezetten örülnék, ha pont az IZ*ONE esetében tennének kivételt, annak ellenére, hogy a csapatot magát szeretem, és egy-két tagnak sikerült belopnia magát a szívembe. Projekt csapat volt, fix idővel, nekik ennyi jutott együtt és kész. Így is örülhetnek ők is és a rajongók is: az X1-t kérdés nélkül feloszlatták, miután kiderültek az MNet csalásai és manipulációi, amik egyébként az IZ*ONE végleges felállását is nagyban befolyásolták. Nem is tudna egyébként megvalósulni az adakozók vágya, mert szerződés nélkül nem tudják a tagokat ott tartani, nincs, ami összekösse az ügynökségeket. Sakura pl. már biztosan megy vissza Japánba, ha jól emlékszem, ő maga mögött akarja hagyni a koreai szórakoztatóipart, és szerintem a többieknek is vannak már terveik.
2021. április 25. 23:48 #4
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég

Azért emeltem ki Chunghat,mert ő az egyetlen aki elért nagyobb sikereket,mint például tavaly amikor az év előadójának jelölték olyan énekesek mellett,mint Taeyeon vagy a BTS és a Gotta Go is jelölve volt mint az év dala. Kang Daniel népszerű de a legtöbb koreait ha megkérdezik nem hiszem hogy tud felsorolni tőle egy dalt is,szintúgy Somi ugyanez. Kim Sejeong,igaz ível felfelé,de visszagoldova milyen népszerű volt az ioi időszakában,sok az elvesztegett idő,ami teljesen csakis a Jellyfish hibája. Soyeon próbálkozott SMTM-val,szolóval,de mégis kellett mögé egy csapat,de Soojin botránya miatt kérdéses mi lessz velük. Hwaa volt a karrierjük eddigi legsikeresebb cb-je de köszönhetően annak a tagnak már le is kerültek a listáról....
2021. április 26. 00:10 #5
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Státusz"you keep dancing with the devil...one day he's gonna follow you home"
Hozzászólás: 17200
Csatolások: 193110
Azonosító: 270554
Idézet (Angel_Tzuyu @ 2021.04.25. 23:48)
Azért emeltem ki Chunghat,mert ő az egyetlen aki elért nagyobb sikereket,mint például tavaly amikor az év előadójának jelölték olyan énekesek mellett,mint Taeyeon vagy a BTS és a Gotta Go is jelölve volt mint az év dala. Kang Daniel népszerű de a legtöbb koreait ha megkérdezik nem hiszem hogy tud felsorolni tőle egy dalt is,szintúgy Somi ugyanez. Kim Sejeong,igaz ível felfelé,de visszagoldova milyen népszerű volt az ioi időszakában,sok az elvesztegett idő,ami teljesen csakis a Jellyfish hibája. Soyeon próbálkozott SMTM-val,szolóval,de mégis kellett mögé egy csapat,de Soojin botránya miatt kérdéses mi lessz velük. Hwaa volt a karrierjük eddigi legsikeresebb cb-je de köszönhetően annak a tagnak már le is kerültek a listáról....

Kang Daniel szintúgy jelölt volt több rangos díjátadón ezekben a kategóriákban (lehet, hogy az MNet díjátadójának esetében pont nem, nem akarok valótlanságokat állítani), és erős túlzásnak érzem, hogy az átlag dél-koreai egy dalát sem tudná megnevezni, mivel egyéni rangsorokban évekig a BTS tagokat is leverte, masszívan első helyen állt, ő volt az egyik legnagyobb piaci értékkel rendelkező férfi szóló előadó, a dalai listavezetők, de legalább előkelő helyen szerepelnek a dél-koreai zenei listákon, és még sorolhatnám. Az ország egyik büszkesége az a srác, egyszerűen kizárt dolognak tartom, hogy igaz lenne az állításod vele kapcsolatban. Egyszer fél év szünetre ment a mentális egészsége érdekében, és utána egyéni vállalkozóként tért vissza - ez a váltás kicsit talán visszavetette az általa produkált számokat, de nagyon komoly tisztelet és megbecsülése övezi őt (legalábbis tudtommal), amiért a sarkára állt és teljes mértékben önálló karrierbe kezdett.
Somi-nak nagyon rosszul egyengeti a karrierjét a kiadója, ennek ellenére is népszerű, az eddigi kiadványai rendkívül jól sikerültek, mind zeneileg, mind piaci szempontból. Soyeon pedig gyakorlatilag a csapata arca, a (G)I-DLE előtt pedig szólóban is tevékenykedett, csak annak az időszakának elég hamar vége lett a csapat debütálása miatt. Az, hogy kell mögé egy csapat, nem jelenti, hogy értéktelen előadó, vagy legalábbis kevesebbet érne egy szólistánál, főleg, hogy elismert zeneszerző és producer is egyben. Tény és való, hogy Chungha a kvázi legsikeresebb, keményen meg is dolgozik érte, de nem érdemes a többieket sem degradálni hozzá képest, mert kőkeményen megdolgoznak a sikereikért és az eredményeikért, ami sok esetben meg is üti azt a szintet, amit Chungha hoz. Őszintén utálom ezeket az összehasonlítgatásokat, úgyhogy itt abba is hagynám: a lényeg, hogy a Produce minden hibája ellenére sok tehetség karrierjét indította be SIKERESEN, nem emelhető ki ebből egy-két valaki. Remélem, az IZ*ONE tagok is kapnak majd lehetőségeket a kiteljesedéshez, akár csapatban, akár szólóban, mert van köztük néhány igen ígéretes tehetség, akiknek a karrierjét szívesen követném nyomon a továbbiakban is.
2021. április 26. 01:27 #6
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég

Nem hasonlítgatni próbáltam,csak probaltam leírni miért Chunghat írtam mint leg/sikeresebb. Nem nézem le a többiek sikereit sem,de én úgy gondolom,hogy mégsem lettek a legtöbben olyan sikeresek,mint kellenne. Somi volt 2016 IT girl-je és most a ioi lányok nagyrésze sokkal többet munkálkodik,marad a köztudatban mint ő...nehéz a feloszlások után karriert építeni,egyengetni és akiknek sikerül minden tiszteletem a kemény munkájukért.
2021. április 26. 09:11 #7
BeJoyful
BeJoyful

Státusz"Az erőt mi többé tesz, mindig magadban keresd!"
Hozzászólás: 736
Csatolások: 16262
Azonosító: 261400
Bírom a fanok részéről az ilyen értelmetlen kapálózásokat. Még egy olyan projekt csoportot se lehetne összetartani, ahol 4-5 tag van, nem még 12-t. Kb. két cég nem tudna ebből adódóan sem megállapodni pl. a későbbi nyereség szétosztása, koncepció meg úgy semmilyen szempontból. Már az is necces szokott lenni, mikor 1-1 tag elhagyja a csapat céget, de a bandából nem száll ki és akkor van egy szóló meg van egy csapat cége. closedeyes.gif
Sőt akik igazán szeretik a lányokat azok inkább örüljenek a csoport feloszlásának. Könyörgöm 12 taggal mindegyiknek volt kb 2-3 sora. Oké így a kevésbé tehetségeseket, de jó külsővel rendelkezőket is ki lehet tolni a színpadra. De pl akinek hangja is van, annak azért kellene a tér.
Anno az I.O.I-ben észre sem vettem nagyon Chung Ha-t, de az első önálló dalát követően az állam leesett tőle. Persze ahogy nézem Chung Ha mögött egy igazán jó menedzsment is áll, ami ebben az iparban elengedhetetlen. Nekem pl. vérzik a szívem Somi-ért, mert rá is piszok sokat lehetne építeni, de évente egy kislemezzel nem fog messzire menni... dry.gif Sajnos sok múlik az ügynökségen, meg hát a szerencsén. Sose tudni kit kap fel igazán a közönség...
2021. május 08. 21:58 #8
Niki0718
Niki0718
10 éve itt <3

Státusz12. évem az oldalon !!! ❤️
Hozzászólás: 3973
Csatolások: 63915
Azonosító: 236119
Idézet (Angel_Tzuyu @ 2021.04.25. 23:48)

Teljesen egyetértek veled beer.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Yabuki Nako Yabuki Nako 12195.
Jo Yuri Jo Yuri 10770.
Choi Yena Choi Yena 12500.
Ahn Yu Jin Ahn Yu Jin 10533.
Kim Min Joo Kim Min Joo 13849.
Kwon Eun Bi Kwon Eun Bi 11642.