Demi Lovato megint kisvállalkozással balhézik: most az zavarja, hogy cukormentes sütiket árulnak
2021. április 19. 23:20
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Glamster :felesleges beleállni ilyen vitába, vannak olyanok akik nem képesek elfogadni ha a kedvencükről negatív sztori jön le hiába Demi kreálta magának ezt az egészet. Minden embernek van negatívuma és pozitívuma vannak olyan elvakultak akik nem értik meg hogy nem mindenki tökéletes és belemagyaráznak mindent meg veszekednek ahelyett hogy el könyvelnék annyival hogy hát most hibázott remélhetőleg jóvá teszi vagy legközelebb pozitív hangulatú cikk fog lejönni róla mert pozitívat tesz.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2021. április 20. 07:40
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Én már meg se szólalok... xdd
2021. április 20. 11:58
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Egyebkent eleg szomoru dolog, hogyha egy celeb 100 jo dolgot csinal, de 1 rosszat, akkor a media es az egesz vilag arra az egy rosszra fokuszal es szetszedik, mert Demivel most is ez a helyzet. Erdekes, hogy itt is a rola szolo negativ cikk ala mennyien idegyultek, de a a zenejerol vagy a rola szolo pozitiv cikkek alatt hatalmas a kongas. :/
Szerintem felesleges veszekedni, Demi ezt most elszurta, lobbanekony termeszetu es szenvedelyesen, batran kiall a velemenye mellett, ami miatt reszben csodalom,tisztelem, de neha jobban tenne a sajat erdekeben ha nem allna bele kis dolgokba es csendben maradna/lerendezne magaban. Ettol fuggetlenul en meg mindig szeretem es tamogatom, nem rossz ember o egyaltalan, jot akart ezzel csak balul sult el sajnos. Kar, hogy az emberek meg a bocsanatkereset sem tudjak ertekelni, csak abba is belekotni...
Szerintem felesleges veszekedni, Demi ezt most elszurta, lobbanekony termeszetu es szenvedelyesen, batran kiall a velemenye mellett, ami miatt reszben csodalom,tisztelem, de neha jobban tenne a sajat erdekeben ha nem allna bele kis dolgokba es csendben maradna/lerendezne magaban. Ettol fuggetlenul en meg mindig szeretem es tamogatom, nem rossz ember o egyaltalan, jot akart ezzel csak balul sult el sajnos. Kar, hogy az emberek meg a bocsanatkereset sem tudjak ertekelni, csak abba is belekotni...
2021. április 20. 13:56
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Szerintem az emberek nagy többsége még mindig nem egy-két médiában olvasott cikk alapján dönti el, hogy ki szimpatikus neki és ki nem. Demivel kapcsolatban évek óta szinte csak a botrányaitól hangos a sajtó, és ezek nem légből kapott pletykák, ő generálja őket a "meggondolatlan vélménynyilvánításaival", mint az utóbbi esetben is. Ha valaki szívesebben olvasna pozitív cikkeket róla, meg van rá minden lehetősége, hogy amint Demi valami jó dolgot tesz, azt posztolja. Persze az már más kérdés, hogy ő az utóbbi években már szinte csak negatív dolgokat generál magáról, ez van. Ez nem a cikkíró hibája, aki leközöl egy hírt. Nem várható el másoktól az, hogy kezüket-lábukat törjék, hogy olyan cikkeket is írjanak, amik ellensúlyozzák valamennyire ennek a nőnek a botrányait. Az, hogy rámosolyog egy rajongójára vagy örökbefogad egy kiskutyát, az még nem fogja elfelejtetni az emberekkel a számtalan problémás ügyét.
2021. április 20. 15:01
|
|
halfmoonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.22. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 275873 offline
|
Szegény elég butácska, már nem azért, mert megértem, hogy ő neki voltak evéssel kapcsolatos problémái, de a cukor attól még tényleg nem egészséges, és sokan inkább választanak cukormentes nasit. Főleg, hogy sok ember amcsiban meg cukorbeteg... és most tényleg az a pár perc probléma neki, hogy eljusson a nemcukormentes dolgokig?
2021. április 20. 17:07
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet (Glamster @ 2021.04.19. 22:20)
Kata, én nagyon kedvellek, de azért az enyhe túlzás, hogy ezért a cikkért nekem álltok, holott én arról nem tehetek, hogy Demi cikin kezeli a dolgokat, és ettől hangos a média . Azt neked is leírtam, hogy igyekszem mindig tényszerű lenni és időt fordítani a cikkekre, de azért az picit vérpezsdítő, ahogy követelitek, hogy ne írjak arról, akiről szeretnék, mert pl. Ti ezt elhallgattátok volna. Ezután is fogok róla írni, ha pozitívat nyilatkozik, akkor pozitívat, ha pedig negatívat, akkor negatívat. Itt Demi volt a gáz, objektíven, nem pedig a cég és visszafelé sült el. Ez van! Mit kell ezen ennyit izzadni és személyeskedni?
A sztori / kép pedig 2016os, s éppen kapóra jött Deminek, mert kényelmesebb tovább osztania az észt, mint elismernie, hogy hibázott. Tipikus mártír viselkedés- ismét.
A sztori / kép pedig 2016os, s éppen kapóra jött Deminek, mert kényelmesebb tovább osztania az észt, mint elismernie, hogy hibázott. Tipikus mártír viselkedés- ismét.
Vivien, én nem mondtam, hogy ne írj bárkiről is cikket, kérlek ne keverj más kommentelőkkel. Tegnap is és most is azt mondom, hogy a megközelítés a lényeg. A címadás, a clickbait, a felbujtó hang. Ha hibás volt Demi, ha nem. Én is mondhatnám, mit kell ezen ennyit izzadni és ennyi energiát fektetni Demi cikkekbe, pláne így... Na de mindegy, Demi azóta letisztázta, mit értett azalatt, amit mondott. Empátiát akarunk itt a kisvállalkozásoknak, a cukorbetegeknek, a laktózérzékenyeknek, a vegánoknak, de az étkezési zavaros ember kussoljon? Egy szóval nem szólt le senkit Demi, a guilt free felirat diet culture, ha tetszik ha nem. Nincs bűnös, meg jó meg rossz étel Ezek triggerelő kifejezések, nem normálisak, még ha egyeseknek úgy is tűnhet. Itt kezdődne a valódi empátia, ezt megérteni. És ezt mindenkinek írom itt, nem csak neked.
2021. április 21. 22:19
|
|
DivergentDark witch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.15. Hozzászólás: 2157 Csatolások: 138 Azonosító: 242716 offline
|
Szerintem meg az sértő, hogy a cukorbetegeket különböztessük meg. Nekik is ugyan olyan sértő lehetne ha a süti elött az lenne, hogy „diabétesz” és ugyan úgy triggerelhetné őket a diabétesz szó mint Demit a cukormentes, hisz nem minden ember tudja könnyen feldolgozni, hogy cukorbeteg. Azt meg őszintén sajnálom, hogy mostanában ilyen meggondolatlan cselekedetei miatt kerül címlapokra pedig tehetséges (én is szeretem 1-2 számát), de a viselkedése elég visszataszító, főleg, hogy egy kisvállalkozásba „rúgott” bele a pandémia közepén. Nem hinném, hogy tisztában lenne azzal, hogy a lovaticsok mennyi hatalommal rendelkeznek (mert vannak az olyanok, akik mindenben kiállnak a kedvencük mellett még akkor is amikor nyilvánvaló, hogy ő hibázott). Annak örülök, hogy végül önszántából (ki tudja…) belátta, hogy hibázott és bocsánatot kért. Remélem a bocsánatkérése őszinte volt (de ezt se fogjuk megtudni, hiszen az Instán senki nem a valódi énjét mutatja) és, hogy tanul belőle. Mert néha nem ártana ha gondolkodna mielőtt cselekszik.
2021. április 22. 13:53
|
|
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline
|
Jajj! Pedig annyira szimpatikus...de ez elég eszetlen kijelentés, és kiábrándító. Én imádom a zenéit, és eddig kiálltam azok mellett amiket mondott de pff...ezt most nem tudom hova tenni
Küzdelemről, meg nehézségről beszél, mikor azt mondja hogy át kell "verekednie" magán a cukormentes dolgokon. Nehogy már ez legyen nehézség... Mindig ez van, hogy félve elkezdek kedvelni egy hírességet, aztán benyög valami hasonlót.
2021. április 22. 13:55
|
|
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline
|
Ps.: szerintem a cukorbetegeknek naponta szúrni magukat sokkal küzdelmesebb, meg akik kb. semmi jót nem ehetnek a betegségből származó diétájuk miatt.
2021. április 23. 10:44
|
|
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline
|
Demi valamiért nagyon szeretne Hollywood megmondó embere lenni. Drog és alkoholfogyasztó ember lévén (akkor is, ha ez a múlt), most komolyan az édesség függősége a legnagyobb problémája? És ha igen, miért mást kell okolni miatta. Vicc. Én is cukorfüggő vagyok, de ilyenkor én vagyok a hiábs, nem a Ferrero, amiért a Nutella király....
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.