Starity

Demi Lovato megint kisvállalkozással balhézik: most az zavarja, hogy cukormentes sütiket árulnak

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. április 19. 17:56 #21
- törölt felhasználó -    
Az üzlet nem rég tett ki egy insta storyt, amin az látszik, hogy egy hosszú sor vár, hogy bemehessen hozzájuk. Demi csak fellendítette a helyet xdd.
Ez nem megszabás egyébként, csak szimpla észrevetél. Felháborító az aknamunka amit Demi ellen végzel. Gusztustalan cikkeket írsz. Milyen tények ne haragudj? Pl a multkori örül hogy Selena és ő már nem barátok?? Ordas nagy hazugság volt az egész, Demi meg sem említette Selena nevét, csak annyit hogy örül hogy a régi barátaival akikkel már nincs jóban nem hozzák szóba. Nem Selena volt az egyetlen barátja azokból az időkből. Évek óta meg sem említette a nevét, az egész cikkel csak a szájába rágtál egy hazugságot amit sosem mondott, hogy az emberek ellene hangold. Objektív újságírás, mi?
1 felhasználónak tetszik: Kata159
2021. április 19. 18:00 #22
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Szerencsére nem tiport el egy kisvállalkozást, igen. smileeee.gif meghajolo.gif
2021. április 19. 18:12 #23
- törölt felhasználó -    
Esküszöm ennyire még soha senkit nem érdekeltek a kisvállalkozások, mint itt egyeseket. Namindegy, stream #dwtdtaoso
1 felhasználónak tetszik: Kata159
2021. április 19. 18:16 #24
allisonhale.
allisonhale.
queen of ravka

Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2697
Csatolások: 20700
Azonosító: 267416
Mi a bántó abban a szóban, hogy cukormentes??? Ez csak annyit jelent, hogy cukor helyett, pl. édesítőszerrel édesítik a terméket, hogy kicsit egészségesebb legyen. Mi baja van ennek a nőnek??? Én régen nagyon kedveltem, de most vége ennek. Nagyon nagy baj van ezzel a nővel. Akárki akármit mondhat, védheti, ahogy akarja, de ez már nem normális dolog!
2021. április 19. 18:37 #25
Katerina Kat
Katerina Kat
visszatérő vendég

StátuszZed is dead, baby, Zed is dead
Hozzászólás: 299
Csatolások: 0
Azonosító: 255143
shotya: mi az, hogy neki és más étkezési zavarokkal küzdőknek bántó? Ha valakinek a "cukormentes" szó bántó, annak súlyosan pszichiáter kell. Mindenkinek vannak témák az életében, ami érzékenyebben érinti, de sajnos nem az egyes egyének körül forog a világ, és nem fogják beszüntetni a cukormentes sütiket csak mert valakinek étkezési zavara van. Ha az ember az életben mindenen fennakad és megsértődik az talán twitteren működik, de máshol nem.
2021. április 19. 18:59 #26
- törölt felhasználó -    
Nem azt mondtam, hogy unblock meg kell őket szüntetni, és nem maga a cukormentes szó a lehetett neki bántó vagy felkavaró, hanem ismerve a történetét és sejtve az esemény kontextusát inkább az, hogy úgy érezhette, hogy ezt tukmálják rá. Csak annyit szerettem volna elmondani ezzel, hogy meg tudom érteni az ő álláspontját, és megpróbálom az ő szemszögéből nézni a dolgot. Ha szeretne felszólalni ellene, akkor nyugodtan megteheti, valaki vagy egyetért vagy nem.
2 felhasználónak tetszik: Kata159, thundercloud
2021. április 19. 20:32 #27
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég

StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
Hozzászólás: 423
Azonosító: 276094
Cukrász vagyok és sajnos nagyon jól ismerem az ilyen termékeket mert rengeteget kell készíteni annyi cukorbeteg van plusz vannak a laktózmentesek,liszt mentesek de muszály csinálni mert nekik is kell valamit enni. Igenis nagy probléma a diabétesz,és senkit sem szabadna ezért hátráltatni,mert nekik is jár ugyanúgy a fagyi és a süti. Ezzel a nővel kapcsolatban csak annyit hogy vannak bajok,biztos bódult állapotban volt megint,ahogy ő mondta egy kis pia egy kis fű
2021. április 19. 21:09 #28
Christay
Christay
visszatérő vendég
Hozzászólás: 282
Azonosító: 263317
Oh b@zd meg Demi. Neked az égvilágon semmi nem jó. Gondolom te màr tökéletes vagy.
Undormàny
2021. április 19. 21:12 #29
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
És én azt hittem nem lehet gázabb annál,hogy azért ìtél el egyes embereket, mert tartanak babaváró partit.
Komolyan mondom, hiába van tehetsége az énekléshez, el kéne már tűnnie a süllyesztőben! A legviccesebb az,hogy sokan azt hitték(köztük én is),hogy azért csinál ilyen 5 perces botrányokat, mert promózni akarja magát. És tessék: hiába a nemtudomhanyadik dokumentumfilmje, a tévés szereplései meg a nagy közreműködése Arianával a számok azt mutatják,vészesen veszti a rajongótáborát. Egyrészt már ne is haragudjatok,de az,hogy sokadjára eljátsza a drogtúladagolást túlélt embert úgy,hogy még mindig fogyasztja a szereket, képmutatás a javából. Másrészt konkrétan embereket,köztük rajongóit diszkriminálja eszméletlen módon!
Egyébként is miköze ahhoz,hogy egy cég árul cukormentes árukat, azt hogyan teszi, és hogy mégis kik és hányan veszik meg ezeket a termékeket. Meglepődne,ha rájönne,hogy a diéta nem egyenlő a fogyókúrával, és az evészavar is más téma. De ő ezt a hármat egy kalap alá vette. Én még nem is hallottam ilyen hülyeséget,hogy a cukormentes árukat eladó cégek étkezési zavarokat hirdetnek:D ez nonszensz a javából. Remélem a cég nem tesz intézkedéseket, mert teljesen felesleges lenne! Az veszi meg a cukormentes árukat,aki akarja! Akár beteg az illető, akár fogyni szeretne. Bár aki étkezési zavarral küzd az nem fog ilyeneket venni(sajnos tapasztalatból mondom!)
2021. április 19. 21:38 #30
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Fura pont az ő szájából hallani ezt. Én ugyan annyira nem követem az életét, 1-2 számot ismerek és szeretek tőle, de számomra ő is inkább a botrányaival van elfoglalva, nem pedig az énekléssel és a tehetségével.
Hol ezért, hol azért sír, most meg azért szól egy vállalkozásnak, aki nemcsak normális terméket árul, hanem speciálisat? wtf.gif Rengeteg olyan ember él, aki nem étkezhet normálisan. Speciel allergiával (pollen, fém, gyógyszer és étel. Csak hogy ne unatkozzak biggrin.gif ) és laktózérzékenységgel én is szenvedek. Cseppet vissza kéne vonulnia és magával foglalkozni, mert ez így nem lesz jó.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2021. április 19. 21:43 #31
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Idézet (Glamster @ 2021.04.19. 17:50)
Azért abban álljunk le egy kicsit, hogy abszolút meg akarjátok szabni, kiről írhatok cikket, csak azért, mert, ahogy elismeritek, problémásan cselekszik / fogalmaz  meghajolo.gif 
Nincs ebben semmilyen elferdítés, tényeket közöltem / közlök.  meghajolo.gif

pont erről beszéltünk ma privátban. azt ígérted, pártatlan leszel a jövőben.

Az igazi tények pedig Demi legutóbbi instastory-ján megtalálhatóak vagy itt.
2021. április 19. 21:47 #32
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Idézet (Rosier @ 2021.04.19. 16:41)
Szerintem egy "eat me guilt free" semmilyen bántó üzenetet nem tartalmaz. Aki diabétesz miatt választja őket, azt úgysem fogja érdekelni, aki meg éppen diétázik, az sem követ el ördögtől való dolgot azzal, hogy az étkezésével (is) próbálja formálni az alakját. Ennyi erővel a sportmárkákat is savazni kéne folyamatosan, hogy a termékeiket sokszor kompromittáló, kihívó szlogenekkel reklámozzák...

Bizony. Kéne.
2021. április 19. 22:04 #33
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Azonosító: 162834
Ez már túlzás, értem, hogy szeresd önmagad meg minden, de ne állítsa be a diétát ennyire károsnak az, aki egy majdnem halálos drogtúladagolás után sem bír leszokni a kábítószerről. Mert az aztán baromi egészséges. Mióta bejelentette az agykárosodását úgy is viselkedik, mindenbe és mindenkibe beleköt ahelyett, hogy normálisan promózná az új albumát. Meg lenne a tehetsége ahhoz, hogy a zenéje miatt beszéljenek róla, de annyira lesüllyedt, hogy a botrányaival kerül mindig a figyelem középpontjába.
2021. április 19. 22:20 #34
Glamster
Glamster

Kata, én nagyon kedvellek, de azért az enyhe túlzás, hogy ezért a cikkért nekem álltok, holott én arról nem tehetek, hogy Demi cikin kezeli a dolgokat, és ettől hangos a média . Azt neked is leírtam, hogy igyekszem mindig tényszerű lenni és időt fordítani a cikkekre, de azért az picit vérpezsdítő, ahogy követelitek, hogy ne írjak arról, akiről szeretnék, mert pl. Ti ezt elhallgattátok volna. Ezután is fogok róla írni, ha pozitívat nyilatkozik, akkor pozitívat, ha pedig negatívat, akkor negatívat. Itt Demi volt a gáz, objektíven, nem pedig a cég és visszafelé sült el. Ez van! Mit kell ezen ennyit izzadni és személyeskedni?
A sztori / kép pedig 2016os, s éppen kapóra jött Deminek, mert kényelmesebb tovább osztania az észt, mint elismernie, hogy hibázott. Tipikus mártír viselkedés- ismét.
2021. április 19. 22:22 #35
Glamster
Glamster

Idézet (shotya @ 2021.04.19. 18:12)
Esküszöm ennyire még soha senkit nem érdekeltek a kisvállalkozások, mint itt egyeseket. Namindegy, stream #dwtdtaoso

Ez pedig no comment, a kisvállalkozások menjenek csődbe, ahogy mennek csődbe a pandémia alatt, de a milliomos, unatkozó énekesnőről ne jelenjenek meg cikkek, mert mit képzel a kedves cikkíró, hogy megírta.
Ez a stílus nekem mindent elmondott, ezentúl ignorálni fogom a hozzászólásaidat.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2021. április 19. 22:36 #36
ComMD
ComMD
Hozzászólás: 874
Azonosító: 275859
Glamster teljesen egyet értek.veled ..de aki nem látja be hogy igazad van azzal szerintem igysem úgysem fogod elfogadtatni a valóságot.
3 felhasználónak tetszik: Pezzie92, Bessie, Glamster
2021. április 19. 22:36 #37
- törölt felhasználó -    
Mindenki megnyugodhat mostantól, most kért bocsánatot az egészért egy instagram live-ban. Gondolom ezt nem fogjátok itt megírni, ezért leírom. Az egészétért őszíntén elnézést kért, az üzlettől is és azoktól is akiket esetleg megbántott.
2021. április 19. 22:44 #38
- törölt felhasználó -    
(Véletlen elküldtem az előzőt)
Azt is elmondta, hogy túlreagálta, és hogy valóban nem volt helyes neki mennie a vállalkozásnak. Elmondta, hogy sosem voltak rossz szándékai, és nem rosszindulatból tette amit tett. Azt is elismerte, hogy sokszor előbb beszél, mint gondolkodik, és hogy a saját traumája miatt túlságosan felzaklatta a dolog. Akárki akármit mondhat, Demi nem rossz ember, és ebben az esetben is. helyesen cselekedett.
2021. április 19. 22:50 #39
- törölt felhasználó -    
Glamster, ignorálj, de sajnos ez van. A kisvállalkozások senkit nem izgatnak, ameddig nem a kormányt vagy Demi Lovatot (ebben az esetben) lehet szidni érte. Lássuk be, ha Selena vagy Taylor csinált volna egy ilyet, akkor a világ térdre borulva imádta volna őket érte. Demit nem, mert sajnos van egy körülötte kialakult rossz narratíva, amiért ő is és a média is felelős. Ez egy létező kettős mérce, amivel az emberek szívesen élnek is. Valóban voltak rossz mondatai, amiket rosszul fogalmazott meg, de általánosságban véve ebben a nőben sosem volt rossz szándék. Az emberek elítélik bizonyos dologok miatt, ez pedig sosem fog változni.
2021. április 19. 23:02 #40
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Egy hozzászólást tudtommal még mindig 30 percig tudja mindenki szerkeszteni. Jó lenne leállni leállni a floodokkal.

Egy korábbi hozzászólásra válaszolnék: szerintem nemcsak a csupa jó dolgokat kell(ene) tudnunk a kedvenc vagy nem kedvenc sztárokról. Egy dolog, hogy mit mutatnak, de szerintem mindenki tudja, az élet nem olyan, mint az Insta beállított képek. Mindenki jó és rossz tulajdonságaitól lesz egy egyén. Ha pozitív hangvételű cikket akartok írni, mindenki előtt ott a lehetőség. Az is, hogy az író úgy írja meg a cikket, ahogy neki tetszik.

Szép dolog, hogy elnézést kér a szavaiért. Hogy ez mennyire igazi, vagy "kötelező" ezt most hagyjuk is, de néha úgy érzem ez is divat lett, szörnyen bánni a korábbi tetteket, kijelentéseket. Sajnos sztárként sokkal nagyobb figyelem irányul rá, ezért is kéne picit okosabbnak lennie. Kívánom, hogy gyógyuljon meg tényleg, és szedje össze magát testileg és lelkileg is.
2 felhasználónak tetszik: Glamster, Harlow
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok